Pasaannesiiii Bebeğim 4 buçuk aylık oturmak istiyor doktor oturtma dedi, doktoru oturtabilirsin diyen var mı bu aylarda savaş veriyoruz evde resmen oturmak istiyor
KardelenYB Pasaannesiiii 4 aydan itibaren kucağınızda oturtun isterse dedi 5 aylık oldu artık mama sandalyesinde kısa kısa oturt dedi suan 6 aylık hafif desteksiz bile oturuyor artık
S3d Pasaannesiiii kucağında destekli oturabilirsin artik, ki şöyle düşünüyorum şuan da biraz otur maya baslamali ki 6. Aydan sonra desteksiz oturmaya daha cabuk gecsin
tontisbebegim Pasaannesiiii valla 4. Ay kontrolünde doktorumuz destekli etrafına yastık koyarak oturtabilirsin artık o da istiyor demişti oturuyorum 4 ayligiz
melisitos Bizim doktor 3aylik kontrolünde kendi elinden tutup oturttu. Yani bu ay için uzun süreli oturmuyorum tabi ama egzersizlere başlayabilirsin demişti. 4 aylıkken dkisa süreli destekli oturtulabilir diye biliyorum ama yine de yanlış yorum yapmıyım.
daisybebek Pasaannesiiii benim kızım 5,5 aylık acele etmiyorum 6. Ay kontrolunde doktora soracağım zaten hafif denesem bile öne doğru kayıyor sevmiyor direk yürüme derdinde bizimki🤣
Giizz Pasaannesiiii doğru diyor doktorunuz savaş verecek birşey yok ki yatırın yüzüstü oyuncak koyun önüne. 5.5 aydan önce oturtulmaz oda destekli 10 dk şeklinde
Petitom Pasaannesiiii canım ben dört aylıkken kucağımda oturuyordum beş aylıkken mama sandalyesinde oturttum şimdi altı aylık desteksiz oturabiliyor
Petitom Pasaannesiiii canım benim de bebeğim istiyordu üç buçuk ay gibi kendini sürekli oturtma pozisyonuna getirmeye çalışıyordu ben de dördüncü ayında oturttum ki ben oturtmasam da kendi o pozisyona geçiyordu
Pasaannesiiii Petitom evet benimki de öyle, mama sandalyesini biraz yatay pozisyona getiriyorum oturmasın diye elleriyle kenarlardan tutup oturuyor