Ayse_54 Kızlar bebeğim 2 aylık gece çiş yapmıyor hemde göğsümü boşaltmasına rağmen. Bebekler derin uykuda çiş yapmazmış böyle bişey doğrumu duydunuzmı
Mhtttp Ayse_54 benim bebeğim 2 aylık olmak üzere yapıyor çişini hatta saat 4 buçuk şuan yeni değiştirdim. Her gece kalkınca değiştiriyorum yapmış oluyor
Aycan5454 Ayse_54 benim de bebeğim 3 aylık bazen gece hiç ama hiç damla bile çişini yapmıyor ama bazen full yapıyor
Ayse_54 KardelenYB 9 da emdi uyudu 12 buçukta emzirdim bide şimdi 4 te büyüğünğ yaptı çiş yine yok bende sinirlendim altını altım uyandırdım tamamen şimdi yaptı çişinş
KardelenYB Ayse_54 niye böyle bir eziyet çektirdin çocuğa 😅bırak uyusun ne saman uyanırsa yapcak zaten
Busramaden Bızımde oyle cısını uyurken yapmıyo hatta kakasınj yapmak ıcın uyanıyo yapıyo o arada yapıyo cısını de gece uykusunda boyle olabılıyomus (gunduz uykusunda da kaka ıcın uyanıyo)
yigidonunanasii Çok normal ti diye birşey var tuvalet iletişimi bu aylarda verirsen ileride çok rahatlarsın ben çok geç öğrendim suan zorlanıyorum ama genede idare eder gece biz nasıl yapmıyorsak onlarda öyle
Busramaden Ayse_54 karnının ıyı doyduguna emınsen bırak yapmasın bı zararı yok uyanınca yapar gunduz de yapmıyo olsa ozaman sıkıntı
KardelenYB Ayse_54 tamam güzelim de çocuk kalkıyor zaten emiyor elleme bir daha uyusun cısını kalkınca yapan çok bebek var