Kaderrrrrr Bu hafta süpürge alıcam çok kararsız kaldım philips maraton ve arnica tesla premium siz neler kullanıyorsunuz tavsiyelerini alabilirmiyim 😌♥️
zeynepela2 Kaderrrrrr arçelik s 7540 memnunum çekişi güzel 3 senedir kullanıyorum ben alırken 500 dü şimdi olmuş 1400 tabi karar senin
Edanurada Kaderrrrrr maraton hiç iyi değil gır gır gibi annemde var benimki roventa toz torbalı olanlardan biraz güclü yoruyo ama iyi süpürge ama param olsa ihlas aura max alrm
uzumlukekim Philips marathon 3 senedir kullanıyorum çok memnunum çekis gücü hala ilk günki gibi.. Anne evimde dyson kullaniyorduk o da cok iyi ama ben philipsi daha cok begeniyorum kullanim acisindan daha rahat geliyor.
avukat_anne Kaderrrrrr maraton bilmiyorum ama uzun araştırmalar sonucu philips fc9751/07 tavsiye ederim. Bunu alınca daha önce ben süpürge yapmıyormusum dedim. 🙈
Kaderrrrrr avukat_anne ya aslında maraton derken bunu kastediyordum çok hoşuma gidiyor büyük ihtimalle bundan alacağım ☺
darkcoffee Kaderrrrrr ben xiaomi G10 dikey şarjlı süpürge kullanıyorum memnunum philips içinde iyi diyorlar
Aysow Kaderrrrrr Robot süpürge dunyanin en harika icadı evi supurecegim zmani çocuğumla vakit geçirerek değerlendiriyorum