1sare1ervaa Eylulunannesiiii benim ki 7. Ayının ilk haftasıydı tamamen desteksiz oturduğunu hatırlıyodum hatta 1 saat kalmıştı oturarak bende ütü yapmıştım. Ama çocuğa görede değişiklik gösterebilir tabiiki
Eylulunannesiiii 1sare1ervaa 7 ay 1 günlük oldu. Oturtmaya çalışıyorum ama yıkılıyor. Otursun istiyorum bakalım, 🤗❤️
Drn-brc Merhaba benim kızımda 3 aylık olmasına 1 hafta var başını kaldırmaya çalışıyor şimdiden kaldırıyorda iki üç cm sizce 2 ay sonra desteksiz oturmaya başlar mı?
Eylulunannesiiii Drn-brc bu aylarda başını kaldırması normal canım ama bilemiycem oturur mu oturmaz mı 🥰
iki_prens_annesi_ Eylulunannesiiii her bebek farkli kimisi 6 7 ayda kimisi 9 10 ayd oturur benim oğlum 9 ayin sonuna doğru tam anlamiyla oturdu oncesinde 5 10 dakika sonra arkaya duserdi
Mom626363 Eylulunannesiiii 8 bucuk aylik flndi cnm hep dusuyodu hep devriliyodu en sonunda oturmayi basardi😄
Ebr1234 Eylulunannesiiii 6 aylik ken oturmaya başladı tabi ara ara düşmeleri oldu 7 ay normal artık desteksiz oturmaya calistirin