sevdanurrrrr Sevgili anneler saçlarim normaldede seyrek ama dahada çok seyreldi birde dökülüyor bir tek benim mi dökülüyor veya ne kullanıyorsunuz sac dökmeyen sac çıkartan 🤭😶
Mom088 sevdanurrrrr doğumdan sonra dehşet dökülüyordu tresan ısırgan otluyu kullandım dökülme durdu inanılmaz bir şekilde yeni saçlar çıktı tavsiyedir
Kukuli4198 sevdanurrrrr kan değerlerinize baktirin. Benim de cok kötü dökülüyor ciddiye gitim. Kan verdim daha sonucu doktora göstermedim ama sonuçlarım hepsi düşük kan vitamin ama öyle dökülüyor ki korkudan yikanamiyorum o derece.
Mom088 Sedaaras09 marketlerde eczanelerde satılıyor . Ama küçük marketlerde satılmıyor olabilir Çünkü artık küçük boylar 40 50 küsüre satılıyor neyseki ben stoklamıştım 😀
Sedaaras09 sevdanurrrrr sorma ya eşim bile takılıyor dökülen saçlari görünce peruk alıp geleyim mi diye bide benimki çok ince telli
Mom088 Sedaaras09 gerçekten inanılmaz yükseldi fiyatı . Eşim marketçi yükseleceğini bildiğinden fazla fazla aldı büyük boylarından. Tresan ısırgan otlu şampuan canım
AloneMom Mom088 canım bu şampuan mi.ise yariyormu gerçekten benimde çok dökülüyor hergun saç topluyorum evin içinden 🤔