zeynos07 Arkadaşlar 300 TL olan doğum parasını bebeğiniz kaç aylıkken aldınız, bize 2 ay sonra yatar dediler çocuğum 4 aylık oldu hala e-devlette ödeme aşamasında yazıyor?
Reyna zeynos07 bana 1 ay sonra yatar demislerdi ben 1.5 ay bekledim hala ödeme aşamasında yazıyordu gidip sorayım dedim pttye yatmış verdiler parayı
Sineemmm zeynos07 444 1 788 PTT müsteri hizmetlerini arayıp o sosyal yardım bilgileri için 1e bas sonra 4 e basıp müşteri temsil isine bağlan ona söyle bilgiler isteyip senden yatıp yatmadığını söyler anlatabildim mi bilmiyorum
zeynos07 Aycan5454 bebek doğduğunda doğum belgesiyle birlikte aile sosyal politikalardan başvuru yapıyorsunuz
cottoncandy Ödeme aşamasında yazması demek PTT’den kimliğinizle gidip çekebilirsiniz demek. Siz parayı çekince ödendi yazacak durum kısmında.
Browni_61 zeynos07 ödeme asamasi yaymis demk.bizede 45 gn snrs yatr demslrdi 2 aylikken aldik sonra ödeme yazildi yazdi e devlte
DaisyMom zeynos07 e devlette hep oyle yazar.Sık sık ptt ye gidip sordurun.E devlette yazmiyor yatti diye.50 gunlukken aldim ben.
Darkrosewater zeynos07 gidip alabilirsin pttden ödeme aşaması yani gidip al diyor sana ben Kasım başı başvurmuştum Aralık sonu yatmıştı
zeynos07 Aaa gerçekten mi keşke daha önce sorsaydım aylardır bekliyorum resmen yatmasını, banka hesabım tanımlı olduğu için oraya yatar diye düşünüyordum, tüm cevaplara teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz pazartesi ilk işim olacak 💓💓😊
hunilimomm Serife00 onu da PTT den alıyorsunuz ama onun başvuru yeri sanırım sosyal yardımlaşma olması lazım bide sigortalı olması laZim eşinizin onun adına yatıyor
mom-11 zeynos07 ben başvuru yapmakta gec kaldim oglum 5 aylikti başvurdum. 8 bucuk aylikti yatmış. Yani 3 bucuk ay sonra. Banada 45 güne yatar demişlerdi