Eyllebr Tugcesilam bızde bugun 5 aylık olduk benım kızım gece uykusuna çok zır gecıyor bugun 6 uyandı aksam üzeri uykusuda var 12.30 zor uyuttum
Sedaaras09 Tugcesilam akşam 4 ten sonra yatırmayın sonra zaten 8 9 gibi ağlamaya başlar uykusu geldiği için
Tugcesilam Eyllebr ben akşam 10’da uyuttum normalde uyanmayan bi bebekti 22.35’de uyandı 1.15’de zor uyuttum deli gibi uhkusu vardı ama direniyordu
Sedaaras09 Tugcesilam cnm diyelim ki akşam 4 te uyandı 6 buçuk gibi uykusu geldi alıcaksın duşa sokacaksin sonra pijama alt değiştirme vs emzirme derken oyalayacaksin sen bunları yapana kadar 7 buçuk 8 olur sonrada uyutursun ☺️
Sedaaras09 Tugcesilam emmeye kalkicak 8 den sonra gece uykusuna yatırmış oluyorsun artık odanın sessiz karanlık olmasına dikkat edersin
Tugcesilam Sedaaras09 emmiyor bnmki mama veriyorum doyururumda mesela ben akşam 10’da yatırıyorum yarım saat sınra yine uyanıyor
Htcalptekin Tugcesilam bebeği karanlık loş ve sessiz Bi odada uyutun uyanınca tekrar ışıklı ve sesli ortama almayın bayanın dediği gibi artık gece uykusuna yatırmış oluyorsunuz bu yüzden 10 buçukta uyandıysa da emip hemen geri uyur ben de bu sistemi oturttum şuan 9 civarı gece uykusuna yatar oğlum 12 gibi uyanır ilk sonra bir iki kez daha uyanır sabaha kadar tabi çok huysuz değilse gündüz de toplam 4 uykusu var 4 ay 10 günlük
Tugcesilam Htcalptekin zaten bizim 4 ay atagında uyku düzenimiz bozuldu ondan önce cok iyiydi yatırdım zatrn odası loş ve sessiz uyandı slmak istemedim ama geri uyumadı mamasını yedirmiştim karnı toktu huysuzluk yapmaya başlınca mecbur aldım gündğz 4 uyku nasıl yapıyorsunuz bizim gğndğz 2 yada 3 oluyor sanırım gündüz uykusunu ilk düzene oturtmam lazm
Htcalptekin Tugcesilam biz de atak dinemindeyiz memede uyuyor oğlum 3 4 saatte bir uykusu geliyor yatırıyorum akşam da 4 5 ten sonra uyutmuyırum saat 9 civarı gece uykusuna yatırıyorum sabah 7 buçukta uyanır 9 buçuk gibi bidaha uyur bir saat kadar öyle yani
Tugcesilam Htcalptekin dün bende öle yapöıştım 3.30’da kalktı akşam 8’de uyuttum zor dayandı ama 10.30’da uyandı yine 12.30’da uyudu daha uyanmadı
Deryaoz Bizim 4 den daha beter oldu 5 gece yatıyor 9.30 da fiks 12 de bi ağlaması var uyanıyor sonra uyut 2 saatte 1 kalkıyor eskiden 4-5 saat uyurdu gündüzleride uyumamak için direniş ağlamalar zırlamalar ama her 2 saatte 1 uyuturum
Tugcesilam Deryaoz normalde dayanma gücleri 2 saat ama bnm kıxım rekoru kırdı dün 4 saat uyumadı senin yaşadıklarını yaşıyoruz düzelicek inşAllah
Htcalptekin Tugcesilam inşallah öyle öyle düzene girer bazen benimki de değişiyor gecede 100 defa uyandığı oluyor sonra tekrar düzeliyor çok değişik halleri var bebek işte 😊