Arasefeninannesi Bebeğim 4 aylık ve betin ultrasonunda koroid pleksus kisti çıktı çok endişeliyim böyle bi durum yaşayan var mı acaba 😔
Bebegimm1 Arasefeninannesi hamileligimin 19.haftasında vardı 4hafta icinde yok olmustu genelde hamileyken fark edilir sizde edilmedi mi ben o zmanlar 3 4 farkli doktora sormustum hepside onemli bir sorun değil demisti kist denilince insan bir korkuyordu tabi gecmis olsun duzelir ins🤲
Arasefeninannesi Çok teşekkür ederim genelde anne karnında çıkarmış ve gebeliğin sonlarına doğru kaybolurmuş çocuk doktorumuz endişelendiricek bişey değil zamanla kaybolur dedi ama yinede çocuk nörolojisine gidicez
Arasefeninannesi Bebegimm1 çok teşekkür ederim aslında araştırdığım kadarıyla sadece anne karnında bebeklerde olduğu yazıyor bende detaylı ultrasona girdim fakat doktor herşeyin çok yolunda olduğunu söylemişti
Ezeleliz Arasefeninannesi merhaba benimde ikizlerim var 2 bucuk aylık bir kız bir erkek kız olanda var benmde cocuk norolojisinede götürdüm bende cok korkmuştum ama doktorumuz korkulacak birşeyin olmadığını zamanla kaybolacağını söledi birazda olsun içim rahatladı sizinde içiniz rahat olsun allah cocuklarımıza sağlıklı ömürler versin inşallah .
Arasefeninannesi Ezeleliz Ezeleliz ah nasıl korkuyorum neler araştırıyorum pazartesi gidicez. Çok geçmiş olsun inşallah bizede öyle der. 🙏🏻🙏🏻
Bebegimm1 Arasefeninannesi rutin muayne de belli olmuştu bende beyin geliştigi için görüluyormuş kist korkmayın geçer inş artık coğu seylerin tedavisi oluyor ve tedaviye bile gerek kalmadan zamanla kendiliginden de geçebiliyor 🙏
Ezeleliz Arasefeninannesi aynı tür kist muhtemelen aynı şeyleri söylerler peki kistin boyutu kaç cm ?
Ceylanceylin Arasefeninannesi Bi bebekte de çıkmış beyninde kist Dr demiş ki bebeğinle çok ilgilen onunla konuş sevgini göster annesi de çok ilgilenmiş Allah tarafından beynindeki kistler silinmiş Dr bile hayret etmiş Rabbim büyük şu mübarek Ramazan ayında şifalar versin inşallah
Ceylanceylin Arasefeninannesi İnşaallah geçer canım Allah büyük ne hastalıklar atlatılıyor benim oğluma ölür bu çocuk bu çocuk çok hasta fazla umut bağlamayın yakında ölür siz bize verin biz üstünde deney yapalım demişlerdi çok şükür iyileşti oğlum inşallah sizin bebeğiniz de iyileşir
Bebegimm1 Ceylanceylin nee deney derken ciddi ciddi size deney yapalim mi dediler daha neler onlar deney yapsın diye mi dogurup onca sikıntıya giriyoruz 😳😳😳