Rumeysaaa Kızlar ya evde yapablcegimiz iş imkankarı nelerdir ? Bişeylerle uğrasmak istiyorum bende birazda para kazanırsam ohh süper olur. Sizlerin var mı bi fikri?
Yasey Rumeysaaa canımm işkur evde iş imkanı sağlıyor. Paketleme işi. Hani Bebek süsleri nikah şekeri oluyorya öyle bişey bı araştır istersen
Nazife Bende şurda diriyim benimde çok ihtiyacım Var ama ne yapabilirim diye düşünüyorum keşke şöyle güzel bi iş olsada evde boş durucağımıza yapsak valla nasılsa ihtiyacımız var
Yasey Rumeysaaa bende tam bilmiyorum gidip başvuru yapılıyor sanırım bana ekran alıntısı attı arkadaşim
Pelinzade Çorap paketleme tel toka terlik sabun vb bir sürü şey vardı baktım 300 TL 1000 TL arası kazandırıyor merak ettiğim hangisi daha rahat çabuk yapılıyor malum bebekler var çabuk biten bir şey olması lazım yapan deneyen arkadaş varsa Bilgi verir mi hangisi daha iyi
Marifetlikadinlar Haticeisik ben aramıştım işkuru hatta 170 i öyle birşey yok dediler.bende şu kına malzemeleri satan yerlerle görüşmeyi planlıyorum belki bişi çıkar