Aznurr Bebeğim galiba kabız oldu devmlı ıkınıyor inildiyor bacaklatını uzatıp 2 gündür kakasını yapmadı napsam da tuvaletını yapar ..ayaklarına masaj yaptım karnına masaj yaptım zeytınyagı içirdim olmadı
Masal61 Aznurr armut rendeleyip yedir canım zeytinyağı içirmeye devam et benim kızımda sürekli kabız olur böyle böyle atlatıyoruz olunca
elifinannesi53 Aznurr zeytinyağına devam et canım kayısı haşlayıp suyunu da içirebilisin ayı müsaitse meyvesini de yedirirsin
Nesrinbek88 Aznurr ıhlamur içirin kaç aylık aylık bilmiyorum ama ıhlamurun içine zeytin yagı koyun yumuşatır
Byz33 Bebeginiz kaç aylık eğer 6 ay ve üzeri ise kayısıyı haşlayın iyice yumuşadıktan sonra yedirin uzerine de ılık bi su içirin insallah rahatlatır cnm
Byz33 Aznurr aralıklarla zeytin yağı ver doktorumuza sorduğumuzda zeytinyağının bebege hic bi zararının olmadığını söyledi bi de dedigim gibi kayisiyi haslayip püre haline getirip verebilirsin. Çok faydası olcaktir insallah
elifinannesi53 Aznurr günde iki kere verebilirsin canım yavrun kaç aylık küçükse zeytinyağını biraz ısıt asidini al soğuyunca icir istersen
Aznurr Dün vegaferaon kan ılacı verdım ılavı verdıkten 15 dkk sonra emzrmek zorunda kaldım emcrfıkten 1 saat sonra kustu ve süt top top cıktı kırmızı kırmzıı ni şekklde o aklıma gelıoo ondan mı oldukı acaba