Shaliya Ayyy kızlar kızım bugün normal sarı renkli kakasını yaptı ama 1 saat önce değiştiştirirken altını yeşil kaka ve iğne uçları kadar kan vardı başına böyle bişey gelen varmı bilgilendirirseniz sevinirim 🙏🏻Buarada kızım 4 ay 8 günlük
MiniKaya Shaliya bizdede bi hafta 10 gün önce oldu canm hastaneye gittik son yaptığı bezi götürmüştüm kandan örnek alıp baktılar birşey çıkmadı şükür alerji olabilir mi dedm alerjide çok kan ve çok mukus oluyor dedi doktor kan ilacı vermişti sağlık ocağı onun yapabileceğini söyledi kestik iki gün sonra tekrarladı doktor flagy şurup verdi ve geçti şükür
Shaliya MiniKaya İğne ucu kadar bir kan var çok az da yeşil kaka ilk defa başıma geldiği için korktum açıkçası olmazsa bir doktora görünelim netten baktım sütü alerjisi olabilir yazıyor 😢Bu arada sizede teşekkür ederim😇
MiniKaya Shaliya rica ederim anne sütümü veriyorsunuz mama mı ? Mama veriyorsanız ne zaman başladınız
MiniKaya Shaliya anladm biz yeni mamaya başlamıştm hem anne sütü hem mama veriyordm 4 ay oldu alerjisi olsa çıkmazmı diye sormuştm doktora senden değil ama mamaya yeni başladığı için belki mamadaki inek sütü alerji yapıyordur dedi ama dediğim gibi alerjide daha mukus ve daha fazla kan oluyormuş biz yavaştan ek gıdaya başladık yoğurt denediğimizde daha net belli olucak ama şuanlık geçti şükür
MiniKaya Burcu11 süt alerjisimiydi sizin birde bağırsak enfeksiyonundan kaynaklı olabiliyormş kanama ama bizde oda çıkmadı doktor büyük ihtimal kan ilacını bağırsaklarından atamadı dedi onun için flagy kullandık şükür geçti
MiniKaya Shaliya rica ederim inşallah birşey yoktur siz yinede süt ürünlerine biraz ara verin devam ederse mutlaka gidin bir kaka örneği alsınlar geçmiş olsun 🌸
Burcu11 MiniKaya çoklu besin sanırım herşeyi kestim. Kanda çıkmadı. Deri testi yapalım diyor doktorumuz bebeklerde net oda çıkmıyormus bilmiyorum yaptırmalimiyim?
MiniKaya Burcu11 bir anda mı kestin canım yoksa sıraylamı detaylı araştırmadım bilmiyorum ama mesela neyin yaptığını bulmak için işte mesela bugün sadece süt iç yoğurt peynir çeşitleri yeme baktın birşey yok ozmn sütten değil en azından onu tüketirdin çünkü senin beslenmende bebeğin için önemli tabi doktor bu konuda daha net bilgilendirmiştir sizi
Mytinyson Benim bebeğimde de 3 aylıkken nokta kadar kakasında kan vardı. Peynir, yoğurt yiyorum ama ilk defa o gün soğuk süt içmiştim. Bir daha süt içmedim ve sonrasında görmedim çok şükür.
Burcu11 MiniKaya diyetisyen ve çocuk doktoru ile birlikte yapiyorum hepsini ilk süt ve süt ürünü kestim. Mukus devam etti yumurtayı kesitim devam etti sırayla kestim hepsini. Şimdi tek tek acdircak doktor .. ona göre bir yol izleyeceğiz inşallah