ilkgozagrimmmm Kızlar bebeğimin alt damağında kesik gibi kırmızı olmuş ucu var tamamı çıkmamış. İştah yok. İlk bebeğim tamda bilmiyorum ne zamana çıkar acaba. Birde yanındakide iyice beyaz ama o diğeri gibi kırmızı kesik yok. Böyle mi oluyor
Damla29 ilkgozagrimmmm tam anlayamadım canım ama benim oğlum süpriz bi şekilde belirti vermeden cıkardı 7 aylık oldugu gün böle diş yerinde çizgi gbi bişey vardı dişmiş megersem ertesi gün dahada belirgin oldu yani aslında patlamıs da ben bilmediğim için tam anlayamadım senin dediğinde dişe benziyor resim cekmene izin verirse çek at
ilkgozagrimmmm Damla29 Resim çektirmiyor yaramaz birde dil bağı var dili hep orda . Ama tarifiniz gibi oldu bizde ishal ,iştahsızlık ,pişik vs oldu.Dediğiniz gibi dişte çizgi vardı biri gözüküyor çok az diğeri tam çizgi yok ama beyaz
Tubaysr Benim kız da 8 aylık yaklaşık bir haftadır çok huzursuz iştahsız ne bulsa ısırıyor ama hala dişi çıkmadı
ilkgozagrimmmm Tubaysr Bizimkide öyle hep ağlamaklı , ek gıda almak istemiyor sanırım dişten . Kesik gibi oldu bizim diğeri tam değil çıkınca rahatlarlar inşallah 😊