Tubameric Kızlar bu havalarda bebeğinizi nasıl giydiriyorsunuz bebeğim 4 aylık bir iki ay daha kısa kollu giymez diye ince uzun kollu alicam
Medusafer Tubameric dışarıda artık ceket bile giydirmiyorum ben 10 gune de kısa kolluyla gecerim hava biraz ediyorsa ince bir ceket giydiriyorum fethiyede yaşıyorum
ikizbabymom Tubameric ince uzun kollu giydiriyorum canım çıtçıt badileride uzun dışarısı soğuksa hırka yoksa öyle çıkıyoruz
Happydef Tubameric evde uzun kollu ince badi, dışarda normal sweet üstüne hırka giydiriyorum. Evde çorap giydiriyorum artık bide
irva Tubameric Ev için evin derecesine bağlı canım.Şuan havalarda güzel.İçine kısa kollu zıbın giydiriyorum evde genelde.Bugün dışarı çıkarken üstüne orta halli bir uzun kollu giydirdim kalın olmayan hırkası vardı onu giydirdim çıkardım.Önümüzde ki aya kısa kollulara başlarız heralde.Şuan yarım kollu ile yatıp uyudu.Hava sıcak petekler kapalı derecede nerdeyse ama ev 25 derece.🤣
Tubameric irva Bende dışarı çıkarırken kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu giydiriyorum altına bı esortman bide çorap o kadar.alisveris yapicam ama ne alicami açıkçası bilmiyorum, üşür diye tedirgin oluyorum ☺️
pandemibebegi Ben yazlık askılı tulumlar almıştım Onların içine ince uzun kollu body ile giydiriyorum. Bir de ince külotlu çorap
Tubameric pandemibebegi kısa kollu giydirmeye ne zaman başlarız peki ilk bebeğim olduğu için biraz tedirgin oluyorum üşürse diye
pandemibebegi Tubameric Valla ben de merak ediyorum canım ama şehirden şehire de değişir heralde. Ben Aydın’da yaşıyorum burası ısınmaya başladı bile bir aya kalmaz giydiririim ben sanırım
pandemibebegi Tubameric aaaaa ne güzel 🤩 ben bugün askılı tulum içine uzun kolluyla bile bahçeye çıkardım bebişimi üşüyecek hava yoktu. Sizinki kaç aylık 🐥
Tubameric pandemibebegi 4 ay 3 günlük ben kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu giydirdim altina tek kat esortman ayağına çorap.bu şekilde çıkardım biraz dolastirdim getirdim ☺️☺️aslında çok giysisi kalmadı hep küçüldü. Alışveriş yapicam da ne alicami bilmiyorum uzun kolllu mu alsam kısa kollu mu alsam
pandemibebegi Tubameric biz de 5 aylık olduk bugün . Bence kısa kollu al canım aydın çok sıcak oluyor yakında başlar. Bir de ince bir hırka al Kısa kolun üstüne giydir çıkar yaparsın hırkayı.