Browni Allahım neymiş bu atak ya ne kucak ne yatak hiç susmuyor ağlıyor sürekli, memede durmuyor uykuya direniyor, uyuyor yarım saat sonra uyanıyor allahııımmm sana geliyorum 🥲🥲🥲kızlar nasıl baş ettiniz neler yaptınız sakinleştirmek için uyku için
irva Browni Gündüz uykuları heba olmuştu ama şükür ki gecesi asla bozulmadı.4 ay çıldırmadığıma seviniyorum.Şimdi 5.5 aylığız sıkıntı yok.😬
Browni Narin9 ayyy sorma sorma bende çok korkuyordum başlamış olması lazım senin bnm bebek 3 ay 26 günlül
Narin9 Browni yani şimdilik iyi gidiyoruz arada ağlıyor bazen ağlayarak uyanıyor ama bu normal ağlama değil
Browni Eecc yok 3 ay 10 günlük falandı 20 gün kaldı 35 gün sürüyor ama suan cok zorluyor ya ilk günler bu kadar değildi
Ondgzde Browni merhaba canım benim kızımda 3 ay 28 günlük ben diş diye düşünüyordum 2 gündür çok ağlıyor atakdan dolayımıdır ağlaması yere bırakıyorum ağlıyor sallıyorum ağlıyor ağlıyor durmadan
irva Browni Şuan sorunumuz yok bizim valla.😬 Sadece diş huysuzluğu var biraz.Ama uyku düzeni falan yerinde.
Browni @Merve sayın yetkili neden etiketi kaldırdınız ? Çocuğum ile ilgili derdim var dertleşme başlığıydı hani Annelerin gün odası ?
Mu-Mi Browni biz çok berbat geçirdik Allah yardım etsin ölmüyorsun ama sürünüyorsun onun gibi ama sabret geciyo
Browni Mu-Mi offfff ben sabırsız biriyim çok ya şöyle camı açıp yeteeerr diye bağırasım geliyor zor tutuyorum
1mrvky Browni ek gıdayı seven bayıla bayıla her şeyi yemeye çalışan kızım 3 gündür doğru düzgün bi şey yediremiyorum. Sürekli emmek istiyor Elimdeki kaşığı yere çarpıyor. İnatlaşıyor. Bi de bi siniri var görmeniz lazım. Aman aman. Huy çok değişti iki üç günde.
Rmys123 Browni bz 39 günlüğü z snrm 5hafta atağı oluyor bnmde bebegim aglıyor hep uykuya zor dalıyor emmek istiyor ama hmn bırakıyor cok dgşk ya norml mi bunlr