Elisa2202 Bebeğim 1 ay erken doğdu şimdi 1 aylık oldu ve sanki beni görmediğini düşünüyorum 🤔 bebekler ne zaman görmeye başlıyor?? Erken mi yoksa 1 ay
Nekwa Elisa2202 1 aydan sonra yeni yeni tam olarak 40tan sonra belli olur o. Bir de 2 ay bitince goz muayenesi yaptırın supheniz kalmaz. Oyle birsey olsa hastane anlardi canim iicn rahat olsun.
Btlszr Elisa2202 40ı çıkonca göz muayenesi yapılıyor ona götür canım 10 gün sonra birşey de yoktur inşallah gönlünü ferah tut.
BuglemVeAnnesi Elisa2202 erken canım merak etme en kötü bir ay sonra fıldır fıldır takip eder seni 😀☺️
Anneci Ellerinizi yakın tutup yavaş yavaş gezdirin eğer takip ediyorsa sıkıntı yok benim oğlum da 1 aylık öyle yapınca takip ediyor 🥰
Nekwa Elisa2202 annesin çünkü herseyi kafana takarsın benim 2. Çocuğum biraz daha rahat olmayi ogrendim 😊
Btlszr Elisa2202 yok 40ı çıkınca gelin dediler öncesnde çapaklanyr diye götrdk o zamanda baktı 40ı çıkıncada rutin muayene dedi.
MayneymisAltintop Canım yeni yeni yarım hat takip etmeye başlar seni. Biz bir buçuk aylık kontrolümüze gittiğimizde yarım hattı yarım yamalak takip ediyordu normal dedi doktorumuz. Şimdi 2 ay 7 günlüğüz çok net gördüğüne eminim artık. Kırkı çıksım herşey bir anda oluyor sanki😊
Mahza Elisa2202 benim Bebeğim 22 günlük. Bebekler ilk doğduklarında 20-30 cm görebilirler. Sonrasınınbulanıktır. Bir ay sonrunda hem kalça cıkıklıgı hem göz muayenesi var dedi doktorum