OyaGny Bebeğim 2 ay 22 günlük burnunu temizletmiyor temizleyebildiğim kadarıyla yapıyorum gece soğan karanfıl koyuyorum baş ucuna ama bazen iyi geliyor bazen kötü çok hırıltısı oluyor ve gece sürekli uyandırıyor ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun 😢
Sibelasel OyaGny sütünü her ikisine damlat ama genzine kadar gitsin ki öksürtecek bebişi kendisi atar pompa varsa pompa ile sütü damlattıktan bıraz snra çekeblrsn incitmeden🥰
Serenity1 OyaGny canım merhaba aynı problem bizde de vardı. Tonimer sprey çare oldu her uyku ve beslenme öncesi burun deliklerine birer fıs sıkıyorum sonra yüzüstü yatırıp hafif hafif sirtina vuruyorum. Akıyor bütün sümük ağzından burnundan. Doktorunuza bi sor istersen kuzum
Pares OyaGny yıka canım burnunu izotonik suyla şırıngayla 1 yaşında hala yıkarım balgamı hırıltılıyı atar
Mom8732 OyaGny enjektörle izotonik su verebilirsiniz. Biz burun spreyi aldık 2 fıs sıkıp burun pompasıyla çekiyoruz çok iyi geldi
Serenity1 OyaGny her burun deliğine 1 tane sıkın demişti doktor her uyku ve beslenme öncesi sıkılacak
Meliiskan 10 aylığız aynı durum bizde de mevcuttu geçen gün doktorumuz cold mix adında bir damla önerdi kıyafetinin omuzuna damlatıyorum oda içerisinde bizi bile etkiledi öneriri