Minikoalamm Kızlar ateş yaptı mı sizde kaç dereceye kadar normal vücudu 38.4 falan alnı 37.4 şakaklari 37.5
Fer4hh Minikoalamm bizde ateş yapmadı ama o kadar huzursuz olup ağladı ki bacaklarına kolonya sürüp pamuğa koydum geçmedi calpol verdim içip uyudu 30 dk sonra rahatlayıp
Busraaa16 Minikoalamm geçmiş olsun kızım da ateşlendi 38 e çıktı 24 saat falan sürdü ara ara. 37.5 olunca calpol vermiştim 6 saat arayla. Çok halsizlik oldu bir de öyle yatmak istedi hep ama uyuyamadı da parke tıkırtısına açıyordu gözlerini. İnsan üzülüyor çok öyle görünce 😔
XFufux Minikoalamm bizde hafif ates ve biraz uyku yaptı. Aksam uzeri calpol verdim gece boyunca çıkmadi ateşi. 38i gorunce vermiştim ben
Deniz_kvk Minikoalamm bebegim asilari hep kolay atlatirdi ama 2. Ay asisinda 37.5 a kadar cikti atesi.zaten hemsirede agir asi oldugunu soylemisti. Bir de bu asinin 18. Ayda pekistirme dozu var oda ates yapti. 37.5 oldu yine.
YazarAnne Bizde ateş yaptı. 2 gün kustu. Çok sancılı geçirdi kızım 2. Ay aşısını. Hatta yapan hemşireye karşı da korku geliştirdi. Ona benzeyen kim olsa ağlıyor 😔
Minikoalamm Busraaa16 ateşi ölçerken alından mi ölçtünüz bende bı 12 de verdim bide 20.30 da gidişata göre 6 saat sonra bir daha verecem
Minikoalamm Busraaa16 benimki de şimdi öyle hapsursam bile uyanıyor bide uyuyunca çıkarsa diye korkuyorum
Bulut54 @Minikoalamm ateşlendi. Kaç dereceydi hatırlamıyorum ama calpol verdim bir kaç defa(6saat arayla)
Busraaa16 Minikoalamm geç gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Bana doktor alından ve koltuk altından 37.5 i makattan ölçersen 38.5”i geçince calpol ver demişti ben koltuk altından ölçmüştüm. Şimdi iyidir inşallah geçmiştir ateşi nasıl oldu 😊
mltmakbukut Ates ne zaman cıktı acaba ? Bu sabah olduk biz de 9 da henüz çıkmadı ateş ama gece kontrol etsem mi ara ara ?
Deniz_kvk Minikoalamm gecen burdapaylasmilardi. İki dis sarimsagi zeytinyaginda beklet.ayaklarinin altina sur. Corap giydir. Atesi dusuruyormus. Post sahibi asla ilac kullanmiyorum sak diye dusuruyor filan yazmisti. Yorumlarda benzer seyler yazanlarda vardi.
Minikoalamm Deniz_kvk ateşi nerden ölçüyorsuniz alın mi koltuk altımi acilde doktor bide ebem alından ölç dediler de koltuk altı yanıltır falan dediler