Anne_annean Bebeğim 2 ay 21 günlük son 4 gündür sürekli kucağımda ayakta durmak istiyor kucağıma alıp oturttuğumda da ağlıyor sürekli ağlıyor zaten sadece ayakta durmak istiyor buna nasıl bir çözüm bulabilirim bilgisi olan var mı ?
BeyzaAselim Anne_annean bizde öyleydik emin ol bacaklarımızda derman kalmıyordu kolik bebekti gazlı Bi bebekti kaç kez acillik olduk beslenemediği için gelişim yavaşladı ama şimdi 6 Aylık olduk çok şükür geçti ama kolik bebekler desteksiz uyuyamazlarmış Bi o kaldı ama hiç zorlanma oda geçiyo senden destek alıyo onu desteksiz bırakma çünkü çok çaresiz durumdalar bizi uyaran olmadı hiç bu çocuk kucağa alışmış deyip deyip durdular bu bebeğin Bi sıkıntısı mı var demediler sana da diyen olursa cevabını ver sonuçta o senin bebeğin ve isteyerek yapmıyor 😇
Ebrulig Anne_annean bol bol sarılın çok sarılın koynunuzda uyutun❤️ 4 aydan önce hiçbirşeye alışmıyorlar. 4. Ayda gazı geçince ufaktan uyku eğitimi verirsiniz
Busra0102 Aynı doğum yapmışız canım bendede aynı sorun var gazli+kolik uyerken ayakta olmamı istiyor evi gezerek uyuyoruz dalana kadar dalmayinca oturdugumu farkediyor ağlamaya başlıyor
Anne_annean Busra0102 kuzum bizimki ayakta gezmemi de istiyor da çoğunlukla ben otururken benim dizlerimin üstünde ayakta durmak istiyor daha 3 Aylık bile olmadı yani beline bişey olacak diye korkuyorum durmadan ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım ya
Busra0102 Busra0102 canım takip ediyorum da bebeğim ayakta durmaya bayılıyor vede oturmaya çalışıyor napacam bilmiyorum
Ultraslan40 Busra0102 2 aylık ya da 3 aylık bebeğin henüz diz kapakları oluşmamış durumda, onlar refleks olarak ayakları üzerine basmak ister refleks olarak adımlama olur, lütfen ama lütfen bastırmayın bir daha, omuriliğine ciddi zararlar verirsiniz….
Ultraslan40 Anne_annean ama ilerde çok çeker yazık daha kemikleri süt 😞 omuriliğin zarar görmesi çok kötü detaya girmek istemiyorum. Daha 2 aylık bebek onun için ağlamıyordur başka şeylerle kafasını dağıtmaya çalışın☺️