zeynepela2 Kızım tam 24 aylık adeda dikkat güçlendirme seti aldım yapmak istemiyor zorlamakta istemiyorum kitaplardan soğumasın diye. Kuş balık kedi at diyebiliyo ama kitapta gösterince bunun adı ne ve ya tavşan nerede diyince yapmak istemiyor nasıl ilgisini arttırabilirim
Mom070 zeynepela2 Seti almakla çok iyi yapmışsınız çok faydalı bir set bende oğluma kullanıyorum. Mesela soruları değiştirin. Yada siz sormayın o size sorsun siz söyleyin önce sıkmayın sıkılınca yapmak istemiyorlar.
sevimeyuboglu61 zeynepela2 27 aylık oğlum yapmak istemiyor 🤷🏻🤷🏻 tavşanı şekilleri vs her şeyi gösteriyor ama büyük küçük vs kavramları henüz yapmak istemiyor, aynı aya sahip olan arkadaşımın kızı bitirmiş mesela seti
Serapveminikleri zeynepela2 sevdiği şeyleri başta gösterdim o şekilde sevmeye başladı cnm mesela dondurma,bebek,köpek,kedi bunları verdim eline hoşuna hitti sonra yavaş yavaş diğerlerine geçtim cidden faydası cok
Biricikkk zeynepela2 benim oğlum da sadece arabaların olduğu sayfayı acıyordu bana soruyordu bin kez ama artık hayvanları soruyor. Ben şöyle yapiyorm önce soruyu okuyorum mesela soruda kedi nerde diye soruyor oğlum kediyi gösterince ben kedi ağacın arkasında diyorum zaten iki yaş çok şey beklememek lazım kıyaslama yaparsak da kendimizi heba ederiz oğlum iki yaşında konuşmuyor kuzeni ondan küçük cümle kuruyor