Minnakkk Kızlar uç gün önce demır ilacına başladık sağlık ocağının verdıgı kızımda reflü var çok kusuyor bugün kusmugunda sureklı kan var acaba ılacın renginden dolayı mı öyle kusuyor yoksa başka bısey mı Pazartesi’ye randevu aldık ama suan çok tedırgın oldum var mı basına gelen
Sebosss Minnakkk Sürekli kustugu zaman öyle renk olması normal mi bilmiyorum ama benim kızım da arada kusuyodu öyle sizin dediğiniz gibi kırmızı oluyodu demir ilacını verdiğim zaman böyle oluyo korkulacak bişey yok bence ama yine de aklınızda soru işareti kalmasın doktora gidin bizde reflü yok bı kere kusuyo bazen ilacı verdikten sonra o da öyle çok değil yediği fazla gelebiliyo o yüzden cikariyo
btlbtl Minnakkk sağlık ocağının verdiği damla kırmızı değilmi oğlumunda reflüsü var ne zaman versem kıpkırmızı onu kusar lekeside çıkmaz yüksek ihtimal damlayı çıkarıyor. Yarın vermeyip takip edin bence 🙋🏼♀️
Minnakkk Sebosss sabah 9 da verdim hala kustugu her seyde kanlı kanlı bıan tedırgın oldum ilk kustugunda ılactandır dedım sonrasında hep mi etksıı devam edecek ki 😞
Minnakkk btlbtl bende ilk kustugunda Damlayı cıkartıyor sandım ama sabahtan beri her kustugu öyle hep mi etkisi devam edecek bılemedım
Sebosss Minnakkk Reflü olunca nasıl oluyor bilmiyorum valla canım bencede yarın bı verme bakalım nasıl olcak kustugu zaman ona göre hareket edersin