Dernm 8 aylık bebeğim çok değişti ıstedıgı bırsey olmayınca elleriyle dizine vuruyor ıhh yapıyor sınırle 15 gün önce korana olmustu ondan sonra huyu degıstı sureklı bırseyler çıkıyor ılerde de devam eder mı bu huyu basına gelen var mı 😣
Tatlican Dernm koronadan dolayi biryerleri agriyirdur hemen toparlayamaz kocaman insanlarin bile kemiklerini agritiyor bu hastalik .duzelir merak etmeyin
Mevakemaleyna Dernm kuzum korona vs değil huy değiştiriyorlar büyüdükçe benimki 3 yaşında babasıyla tartışsın arabanın anahtarını alıp kapıdan çıkıyor zor ceviriyoruz dediği olmasın kendi saçını veya kulağını çeker bende kemal yapma diyom ama nafile
Dernm Tatlican aılecek hepımız atlattık çok zor bır dönemdi sanırım agrıları da sınırıne yansıyor ınsallah duzelır
Tatlican Dernm benim kızım kulak enfeksiyonu oldugunda veya grip ayni siznkisi gibi ne yapsam kiziyor kendi yapamadigi seylerede sinir oluyor .tamamen iyilesince hic birseyi kalmiyor merak etmeyin .hepinize cok gecmis olsun
Alvin0 Benimki 5 aylık şimdiden sinirli bas bas bağırır biri kucağına alınca öpünce yalnız kalınca inşallah geçici biseydir ben bile şimdiden yoruldum