Deletedmom54121 gocebebirbayan makinenin in içinide bitane bulasık tableti at calıstır deterjan gozunude temızle cıkartıp bide dısarda kuruttugun koku gidiyor için evin içinde kurutursan hiç sorun olmaz
AdemCicekAli Makine temizliği için , bulaşık makinesi tabletini (Plastik içermeyen) deterjan bölümüne koyup boş çalıştırın . Instagramda okudum denedim şimdilik gayet iyi
Pelusunannesi Mom0982 Ariel renkliler aslında 1 dolu ölçek kullanıyorum genelde çamaşır dolu calıstırıyorum acaba deterjan mı az geliyor
Mom0982 Pelusunannesi Evet az çamaşır at canım deterjan yetmez o şekilde.Ben iki ölçek atıyorum en az.Bir de yıkadıktan sonra kısa durulama yap mis
TuruncuLimon Pelusunannesi bende arel kullanıyorum ama çok güzel kokuyor çamaşırlar hatta yumuşatıcı kullanmıyorum siz bi servisi arayıp sorun isterseniz
[silindi] gocebebirbayan ya yaşadığınızın yerin suyu çok kireçli ise de kötü koku oluyor biz geçen yıl farklı şehirdeydik yumuşatıcı kullanmama rağmen çamaşırlarımız tuhaf kokardı bu yıl şehir değiştirince deterjan yumuşatıcım aynı koku falan kalmadı bir ay geçse de çamaşırlar mis gibi kokuyor şuan
antropologanne TugbaElifCemil Merhaba. Makinanın altındaki kapağı açtım ama hiç su falan yoktu görünürde. Çevirebileceğim filtre gibi bisi vardı acaba onumu çevirip çıkarmam lazım ?
antropologanne TugbaElifCemil Sonunda çamaşırlarım mis gib koktu 💐 Çok teşekkür ederim size, dediğiniz gibi temizledim suyunu boşalttım. Ardından tambur temizleme yapıp renklilerimi yıkadım. Sonuç harika🙈💜
TugbaElifCemil antropologanne evt canım kapağı açınca bir aparat var onu çevirip bosaltiyorsun suyu zaten makinada o kökü yapıyor ben sürekli yapıyorum hem camasirlarim kokmuyor hem sıkma sulu olmuyor daha bende yazcaktım size nasıl hallettiniz mi die 👍