Love_me Kızlar 2ay 23 günlük kafaları sık sık düşürüyorlar mı. Durumlar nsl. Yüzüstü yatıyorlar mı, bizde feryat figan hiç kaldırmıyo yüzüstü
arjeniko Abf merhaba bebeğiniz başını tuttu mu ne zaman başladı tutmaya? Benimki 3 ay 7 günlük yüzüstü bıraktığımda başını kaldırıyor ama kucağımda sağa sola yalpalıyor çok üzülüyorum
muge0402 bende yüzüstü baş kaldırmaya taktım, doktor koydu kaldırmadı kafasını ama göğsümde kaldırıyor biraz,bilmiyor dedi doktoru 1haftadır 30saniye olsa düz yere koyuyorum çok 1hafta sonunda az kaldırdı,kafasınıda kucakta canı istetse tutuyor🙆🏻♀️
Abf arjeniko merhaba, 3 buçuk aylıkken başını tutmaya başladı, 5 aya kadar tam hakim olamıyordu, ama şu an 7 aylık 1 aydır desteksiz oturuyor, sürünerek istediği yere gidiyor, çok şükür hiç bir sorun yok
arjeniko Hbbsnnplt 4 bucuk aylığız doktora götürdüm baş tutması normal dedi bence sizde bir doktora görünün . Daha önce yazdığım bir postta da sormuştınuz çünkü
Hbbsnnplt arjeniko unutmuşum ikinci kez sorduğumu 3 aylık kontrolunde doktor sikinti yok dedi ama kucakta sırt üstü tutarken öne doğru eğiliyor
arjeniko Hbbsnnplt doktor sıkıntı yok diyorsa rahat olun eğer güvenmiyorsanız farklı bir doktora görünün çünkü biz böyle size yardımcı olamayız deneyimlerinden yola çıkarak söylüyorum ayrıca bebeğiniz iri bir bebekse baş kontrolü geç gelişebilir
Hbbsnnplt arjeniko ben sormayı unuttuğum için iki kere sormuş oldum cevaplamak zorunda değilsiniz bu tepkiniz yersiz görmezden gelebilirdiniz yani
Hbbsnnplt arjeniko ben zaten devmali her ay Doktora götürüyorum doktor normal dedi ama pek içime sinmedi suan 3, ay 23, günlük kafası kucağımda hala sallanıyor sizinkide bu ayalrda sallanıyor muydu hatta çarpıyor arada
arjeniko Hbbsnnplt benim şu an 4 ay 23 günlük halen bile biz ayakta onu kucağımıza aldığımızda kendini arkaya doğru atıyor ve başı sallanıyor doktor iri olduğu için böyle olması normal dedi
Hbbsnnplt arjeniko yok daha dönmüyor şuan 3ay 18 günlük kafasını sallaması çok kafama takılıyor hafatay gideceğim doktora soruyorum