Dzeyy Milanaz valla az öncede başka bi arkadaş havuz için kolluk sormuş bu pandemide hala tatile gidebilcek olanları hayretle izliyorm bazen 😳 (kendi yazlığınız falan varsa bilemem tabi)
Medusafer Milanaz mustela kullanıyorum ben memnunum ama farklı bir marka da denemek istiyorum burada bekleyim bende
Echche Dzeyy ben gunes kremini sokağa çıkarken de evde balkona çıkarken de sürüyorum illa tatile gitmek gerekmiyor. Ne için istediğini bilemezsin
Medusafer Dzeyy gunes kremi sadece tatilde kullanılmaz kış mevsiminde bile kullanılması gerekiyor ayrıca siz gitmek istemiyorsanız tatile gitmeyin oturun evinizde gidenlerin kendi tercihi bizim de otelimiz var gecen yaz boyu fullduk ve ne bir müşterimiz ne bir çalışanımız covid geçirdi dikkat etmek önemli
Milanaz Dzeyy güneş kremini günlük kullanıyoruz. İlla tatilde gitmek gerekmiyor. güneş sadece deniz kenarında doğmuyor değil mi😄
Medusafer Dzeyy turizmden ekmek yiyen milyonlarca insan var hanımefendi turizm sektörünün kapanması mümkün değil siz yada esiniz ne iste calisiyor bilmiyorum ama çalışmadan evinize para girmeden nasil yaşamayı düşünüyorsunuz yada geçtik bu konuyu bu hastalık hiçbir zaman bitmeyecek sadece bu hastalıkla yaşamayı öğrencez asilar tedaviler üretilecek ancak o zaman biraz rahat edebileceğiz keşke deseler ki 1 yıl boyinca dunya genelinde sokaga cikma yasağı olcak biz herkese maaş vericez ve 1 yıl sonra bu hastalık tamamen bitcek o zaman amenna heryer kapansin ama maalesef kimsenin garanti verdiği bisey yok ve diğer sektörler gibi turizm de devam etmek zorunda bu arada kendim de hemsireyim turizmci değilim
Dzeyy Medusafer Evet malesef en can sıkıcı tarafıda bu 1 yıla bile gerek yok 2 hafta tam kapanma olsa herşey biticek ama malesef dediğiniz gibi insanlara yardımcı olmuyolar ama işte her sene aynı şeyleri yaşıycaz gibi hissediyorum artık biraz azalıcak tekrar serbst herşey ve tine çoğaldı yine evlere kapancaz falan böyle bi kısır döngüye giricez
zeynepzeze Bende arayıştayım, badger, trukid veya mustela alacağım. Bu arada tatile gitmiyoruz dışarı çıkarken kullanacağız izin verirseniz ☺️
Necla61 Milanaz ıncia diye organik doğal bebek koruyucu aldim bende bugün trenyolda indirimde 70 tl bakabilirsiniz