mervossssssss 5 aya girmek uzere olan bebegimin kolunda asi yerinde sivilce gibi iltihap vardi ben de kolu bir yere degince agrir diye patlattim annemde niye oyle yaptin dedi kizdi. simdi nolacak sıkinca ne oluyor 🤦♀️ ben nasil yaptim ya
Nermin_erzk mervossssssss o asi tuttu demekmiş doktor öyle demişti ama patlamayın demişti akat patlatirsan ne olur onu bilmiyorum üste kalsın diye yazıyorum
Kahvegerek mervossssssss verem aşısını mı sıktınız 😱 iltihap akabilir kanayabilir temiz tutun bölgeyi banyodan sonra falan da kabuk tutabilirmiş hemşire öyle dedi telaşlanmayın dokunmasanız iyi olur 🤭
NeslihanBusra mervossssssss kesinlikle patlatılmaması gerekiyordu kuzenimin intihap tuttu o yüzden bence hastaneye götürün intihap önleyici krem verirler
Merope Baticon sürün, temiz tutun ve üzerini kapatmayin derler genelde. Siz patlatmasaydiniz da muhtemelen kendisi akacaktı, endise etmeyin bu kadar. Yine de doktorunuzla irtibata gecebilirseniz daha saglikli olur.
Minelsumm Benim yiğeniminde vardı canım bende patlatmıştım kanamıştı sonra çok pişman olmuştum ama allahtan birşey olmamıştı 🤦♀️
Deletedmom_15 mervossssssss bizimki banyo yaptırırken kendi patladı. Korkma canım ne olacak ya iltihap akmış gitmiş işte koşşş hemen hastaneye diye telaşdırmamak lazım bence ne olacak ki 🤷♀️
Su-1 mervossssssss endişe etmeyin benim kızımınsa iltihaplanmıştı ben sıkmadim internette araştırdım ama belli bi süre sonra banyo yaptırırken kendiliğinden patladı herhangi bi sorun olmadi dr da sordum endişe edilcek birşey yok normal temiz tut kurusun dedi sadece 2 ay oldu hiç bir sorunla karsilasmadik
mervossssssss Su-1 ben de banyodan sonra şişmişti banyodan sonra patlattim ama patladi patlayacak gibiydi sanki nasil boyle bir salaklk yaptim
TgcDvc mervossssssss bizimde aşı yeri 6 aya kadar gecmedi doktor antibiyotik krem verdi öyle gectı snra enfeksiyon olabilirmiş
Yasey mervossssssss mervossssssss 3 6 ve 9 ay sonra sisebiliyor demişti ebe bize. Hatta hiç ellemeyin aşıya demisti. Size söylemediler mi. Ebenizi arayıp sorun bence
Eceaydin05 mervossssssss sivilce olsa da patlatilmaz ki zaten. Kendi kendine geciyor sonra. Yara olur, iz kalir, iltihap olur, enfeksiyon kapar vb. Ben hic dokunmam kendimde cikanlara bile. Asi da n’olur bilemiyorum ama.