Papatyaseverr Semahmet18 kro 8. Ayda ettirdim ama doktor daha erken ettirseydiniz daha kolay olurdu sizin için dedi
Asli-0 Semahmet18 30 haftalık doğum yapmıştım canım. Şuan 19 aylık. 1 hafta önce sünnet yaptırdım. Ama şuanki aklım olsa daha erken yaptırırdım. Mesela yaşına girmeden hallederdim. Çünkü şuan çok hareketli zor oluyor
Semahmet18 Papatyaseverr oğlum 3 ay 14 Günlük yaptırdım ben kro olarak çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadık çokta zor geçmedi bence ne kadar erken o kadar iyi
Papatyaseverr Semahmet18 kro olarak bir sıkıntın yaşamaz zaten kro zamanından önce doğduğu tarih demek normalde kaç aylık olduğu 😊 maşaAllah 🌸
Semahmet18 Papatyaseverr Yanlış anladın canım ben kro olarak 3 ay 14 günlük demek istedim genel olarakta bi sıkıntı yaşamadık dedim 😊 yada ben biraz devrik yazmışım yanlış anladın 😀
Semahmet18 Asli-0 bende 4 gün önce yaptırdım ve iyiki yaptırdım ilk gün çok ağlasada sonrası kolaydı bi sıkıntı yaşamadık çok şükür ve 3 aylık canım düzeltilmiş 45 günlük ben zaten zamanında da doğursaydım 40ındayken yapardım yine daha kolay bence