DoruKalpp Evet anneler sorum şu Doğum günü yapıyor musunuz ve konsept olarak mı yapıyorsunuz? Erkek bebek için SAFARİ VE MİCKEY MAUOSE dışında fikirlerinizi öğrenebilir miyim?
Mom62636362 DoruKalpp Mavi beyaz ve siyah renklerini düşünüyorum sadece, konsept sayılır mı bu? Bu tonlarda giyinip foto çektirmek istiyorum, öyle kutlama falan gerek yok bence, bir pasta alırız ama. Pasta almaya yer arıyoruz zaten 😂
Annis-ogul DoruKalpp bn kismetse patron bebek konsepti yapicam cnm kendi aramızda ama hatira kalmasını istiyorum ilk senemiz
Mom62636362 DoruKalpp Evet kesinlikle 😍 3 ayımız kaldı bizim 1.yaşımızı doldurmamıza, sizin ne kadar kaldı?
DoruKalpp Mom62636362 ahahah gülme ama bizim de 3 ayımız bitti 3 ay 18 günlük oğlum 🙈 maaallah sizin az kalmış
DoruKalpp ehlenmomyy doğum günü kutlu olsun şimdiden ❣ maleseff demişsiniz umarım kötü bisey yokturdur
rameade55 DoruKalpp büyük oğlum eylülfe 5 e girecek küçük ise kasımda 1 yaşına Ortası bir tarihte pj maskeliler konsepti yapacağım Allah nasip ederse büyük oğlum çok seviyor çünkü
Mom62636362 DoruKalpp 😄 hahah ben de az kalmışsa ne zaman başladınız hazırlıklara diyecektim, ben geç kalmışım desenize 😂
ehlenmomyy DoruKalpp cok sagol canim💗 annem esinden bosandi bugun zor gunler gecirirken kutlama yapmak istemedm. bende hamileyim cok zor geciyor hicbirseye halim yok insallah seneye kardesiyle kutlariz 🥰