TgcDvc Pütürlü gıdalara ve taneli gıdalara nasıl ve ne zamam gectınız?? Bebegım 6 bucuk aylık 4 aylıkken basladık ek gıdaya hals herseyi blendardan geciriyorum korkudan boğazında kalır diye nasıl gecıcem pütürlüye🤷🏼♀️
Leylaturkel TgcDvc zaten eninde sonunda hayatı boyunca yemek yicek bu kadar düşünüp kendimizi sıkıntıya sokmayalım alışcak elbet ki daha küçük sizinki
NaimeYilmaz TgcDvc Öyle birşey olursa müdahale edersiniz. Ben veriyorum eline yiyor herşeyi şuan. Bazen büyük parça koparıyor müdahale ediyorum hemen.
Ikicocukanasiyioldum TgcDvc benim yiğenim 5 yaşında hala çorbaları blendirdan geçince yer, korkudan 6 aylık bebeğime ben hiç bilendir kullanmadan çatalla ezip veriyorum. Yavaş yavaş deneyin derim.
Hilaluras Oglum 1 hafta sonra 8 aylk olucak bastan beri hic blendra vermeden catal ezip verdim 15 gündür de pütürlü vermeye basladm xok şükür bi sıkntı yasamadk
TgcDvc Hilaluras bende once catalla eziyim o zaman.. internette görüyorum 8 aylık bulgur pilavı tarıfı var 🙄 Nasıl yerki yani 1 bucuk ayda o kadar gelişirmi
TgcDvc Leylaturkel yani farkındayım biliyorum ama herseyde blendardan olmuyo farklı seyler yapıyım istiyorum korkuyorum uzun süre böyle devam edersem yası gecınce bile taneli yemeyen bebekler oluyo
Hilaluras TgcDvc dişler olmadan onlar damaklaryla eziolar merk etmeyin. Pütürlü verirken kaşık kaşık arka arka vermyn hatta arada su verin sorn kalmayack inşallah
TgcDvc Hilaluras cok teşekkür ederım evet bi kez peynir verdim ezdi bugun elma rendeliyim cam rendede onunla baslıyım bakalım.. bu arada benım oğlumun adıda uras 😍
TgcDvc Ikicocukanasiyioldum bende bundan korkuyorum işte o yuzden bugun elmayı cam rendede yapıp baslıcam artık pütürlüye sürekli corba yapmak istemiyorum o yuzden havuc kabak patates catalla ezip vermeyi düşünüyorum.. bu zamana kadar hep bunları blendardan gecirdim yada corba yaptım
Leylaturkel Ikicocukanasiyioldum diğer yemekleri nasıl yiyor çünkü biz bile çorbalarımızın çoğunu blendır yapıyoruz
Ikicocukanasiyioldum Leylaturkel garip olan o zaten pilav makarna poğaça vs yer ama çorbaları blendir olacak. Bundan dolayı da yengem kereviz karnabahar brokoli bunların çorbalarını yapio veriyor bu sebeple bu rur sebzeleri yiyor.