ceyda0101 Kızlar selaammm bebelerinize ne zaman kitap okumaya başladınız ? Biz 3 ay 21 günlüğüz 4.ayda başlayacağım görme ve işitme duyusu daha çok geliştiği için siz nasıl yaptınız ? Dikkatlerini çekiyor mu ?
Yazaksami ceyda0101 sürüyle kitap aldım, hareketliler, sesliler, cırtlılar, hikaye vs.. oğlum kitabı elime alır almaz atıyo dinlemiyor sevmiyo yani sıkılıyo😄 yapamadık yani belki biraz daha büyüyünce tekrar deneriz. Görmesi de işitmesi de gayet iyi
Kalbim11 ceyda0101 ben 3 ayşıkken kendim ona günde 10 dk okuyordum auan 4 ay 19 günlğk gene okuyorum ama kücük oldugu için pek anlamıypr daha cok ona biseyelr anlatıp konusuyorum
Klcctugce ceyda0101 İlk günlerinden beri okuyorum ama artık elimden alıyor kendini bakıyor söyleniyor atıyor bilmiyorum daha zamanı var sanırım hiç hikaye dinlemeyi sevmiyor bende artık kitapta yazanı değil kitaptaki görselden hikaye anlatıyorum
Alpingo ceyda0101 ben 2 ayından itibaren hışırtılu kitap almış yanında başka kitaplar okuyordum zamanı yok canım okumanın hep oku başla bence,şimdi 9 aylık cırt cırtlı kitapları ve sesli kitap cok seviyor
ceyda0101 Yazaksami Hadi ya 😅🤦🏻♀️ Bende 4.ayda alıp deneyeceğim inşallah sever ve ilgisini çeker ya. Hem zeka gelişimi, bir de konuşma yönünden çok iyi olucak inşallah 🙏🏻
Yazaksami ceyda0101 deneyin tabiki 🤗 ben önüne koyuyorum ısırıp elliyor bakıyor birşeyler oluyor şimdilik bakalım😊