cekoslavakporseleni Merhaba canım anneler🥰 Oğlum 3 ay 2 günlük oldu. Rotarix aşısı aldık eczaneden ve evde kendim verdim. Şu anlık bir şey yok ama acaba aşıdan sonra yan etki oluyor mu? Hazırlıklı olmak adına sormak istedim.
Kivancinannesi cekoslavakporseleni ilk doz 2. Ay aşısı ile verdik huysuzluk oldu ama muhtemelen ondan değil diğer aşılardan😀
Ecrinbzkrt cekoslavakporseleni yok cnm roto huzursuzluk ates vs yapmıyor merak etme yeterkı kusmasın ona dıkkat et bır ıkı saat ıcınde sonrası sıkıntı yok gecmıs olsun🥰
Feriide cekoslavakporseleni kendiniz yapmanız risk olmuş bence çünkü özellikle bu aşı alerjik bünyedekilere yan etki hemen yapabiliyor o anda sağlık kuruluşunda müdahele söz konusu olabilir
cekoslavakporseleni Kivancinannesi evet 2.ay aşılarından olabilir, bizde de huysuzluk yapmıştı çünkü. 😂
cekoslavakporseleni Ecrinbzkrt evet onu duymuştum, kusarsa aşı boşa gidiyormuş 😂😂 kusmadı çok şükür sonra da uyuttum. Çok teşekkür ederim 🥰
cekoslavakporseleni Feriide ağızdan yapıldığı için sağlık ocağı da doktoru da evde yapabilirsiniz dedi. Normalde götürecektim ama böyle dediler. 🤷🏻♀️
anestod Bizde kendimiz evde yaptık. Herhangi bir sorun yaşamadık. İnşallah sizde bir yan etki görmezsiniz.