maggie Merhaba bebeğimde süt alerjisi olduğunu düşünüyorum sür içtiğimde yüzünde kızarıklıklar oluştu puding yediğimde de aynısı oldu ama peynir yoğurt yediğimde olmuyor alerjisi bu şekilde olan var mı? Olabiliyor mu yani böyle ? Pudingte süt pişiyor halbuki
ayseberilinannesi maggie kakadada kan huzursuzluk gaz geçmeyen pişik ciltte kızarıklık kusma bunlar var mı peki
N-nil maggie alerji olabilme ihtimali çok yüksek kakasini kontrol ediyor musunuz geçmeyen pişik de alerjiden olabiliyor ben bir video yaptım bebeğim de alerjik bakabilirsiniz 🌷
ayseberilinannesi maggie isterseniz bir hafta süt ürünlerini kesip deneyebilirsiniz yinede bir doktora göstermekte fayda var kaç aylık bebeğiniz
maggie ayseberilinannesi 4.5 aylık küçük olduğu için test yapmayacaklarmış daha önce keçi peynirine çıkmıştı alerji kestim geçti 2 haftada falan
maggie N-nil aa bu siz misiniz hemen izleyeyim 😁 kalasına her açtığımda bakıyorum kan yok, bazı doktorlar da kan görene kadar içebilirsin diyor
ayseberilinannesi maggie benimde dört buçuk aylık ama test yapıldı gaita kan deri testi hepsini yaptılar
N-nil maggie evet canım benim 🙈 😘 Ya inan hepsi başka başka diyor ama kan tahlille anlaşılır bazen de siyah ip gibi minik parçalar oluyor . Eğer poposu kızarıyorsa sürekli egzema varsa kusma varsa ihmal etmeyin.
maggie N-nil ben kendim bırakayım sütü bakalım peynir yiyeyim devam edecek mi. Keçi peynirine var onu biliyorum çok döküntü oluyor yediğimde
maggie N-nil bir de benim bebeğim mama içiyor bu zamana kadar mamadan hiçbir şey olmadı bu tarz, hem mama içip hem de ben inek sütü içtiğim zamanlarda daha çok belirti göstermesi gerekmez miydi inek sütünün? Çilek falan da yedim acaba onlar mı yaptı ya