horozsehirli20 doktorumuz reflu için verdi sabah akşam tok karina 1 çay kaşığı. yalnız kullanma talimatında 6 yaşından küçükler için önerilmez yazıyor. kullanan var mı bir sıkıntı yaşadınız mı ya da faydasını gördünüz mü (bebegim 3 buçuk aylik)
Ogretmen17 horozsehirli20 bebeğim 2 buçuk aylık biz gaviscon toz kullanıyoruz. Bebeklere onu veriyorlar. Yanlış anlamış olabilir misiniz ?
BalyanakAlpTuna horozsehirli20 bide de şurup vermişti yeni doğduğundan itibaren 3. Ayına kadar kullandık Çok şükür herhangi bir sıkıntı olmadı 3. Ayda bıraktık ve şükür kusması kesilmişti .
Kuzumveben horozsehirli20 canim bende 1 ay gaviscon surup kullandim doktorum bana yazmadan once recetede o sekilde yazar ama bebek kaka yaptigi icin sorun olmaz aklinda olsun recetede yazar demisti zaten bebek emiyorsa surup oluyor gaviscon ama mama aliyorsa gaviscon toz seklinde varmis bizimde kusma durumumuz coktu ilk 2 ay surubu 1 ay kullandik tadi berbat zaten kusmasi eskiye gore hafifledi kullanmiyoruz simdi
horozsehirli20 Ogretmen17 hic bir yerinde infant yazmıyor bildiğimiz büyükler için verilen sise de şurup
Nekwa horozsehirli20 Gaviscon cok masum bir ilac bile denilmez aslinda kullanilir demek ki ki bakin arkadsta kullanmis. Hamileler icin üretilmiş diye okumuştum bir yerde. Mideye birebir ben de kullandim hamileyken 😉