Yagmuurr Egeninannesi123 canım acayip bi düzensizleşti bırak günde kaç kez 4 5 günde bir yapıyor 🤦🏻♀️
[silindi] Egeninannesi123 1 ay 10 günlük günde 4-5 defa sesli bi şekilde kendini sıkarak yapıyor gazını da aynı şekilde
Gulsah_ozbir Egeninannesi123 benim kızım bazen 2 kere bazen 7 8 kere yapıyor yaparkende ağlıyor bazen.
Ercisss dikenlerinleydisi benim oğlumda gürültülü yapar ama gaz olduğundan saniyorm aradaki fark nedir alerji olduğunu nasil anladiniz
dikenlerinleydisi Ercisss ilk 2 hafta normal şekilde yapardı alerjisi oluştuktan sonra gürültülü yapmaya basladi oyle sesiz bir seyde deil baya sesli yapio ve gazimiz aşırı derece de çok ne kullansak fayda etmedi 3. Ayina gircek hala da var
dikenlerinleydisi Egeninannesi123 kakada mukus hırıltısı deride küçük sivilce şeklinde kizarikliklar gürültülü kaka gaz surekli ıkınırdı ben belki kakasini yapamıyor diye tahmin ederdim süt urunluruni yemeyi bırakınca ikinmasi geçti
Egeninannesi123 dikenlerinleydisi bizim günde 8i bulan kaka.popoda kızarıklık.karin gürültüsü ve şiddetli gaz sancıları var. Yalnız benim aklıma takılan normal alerji olmayan bebeklerde de bunlar olmaz mı herşeyi alerjiye mi yormak lazim
dikenlerinleydisi Egeninannesi123 yok canım her şeyi alerjiye bağlamamak lazim alerjo ozellikle yedigin seylerde hemen kendini gösteriyor farkina varıyorsun