bhrcpt bktss benimki 8 ay 8 günlük emekleme falan yok bazı bebekler emeklemeden yürüyormuş her bebek emeklemek zorunda değil
Aysgllylcn bktss o aylarda kızım komando gibi sürünürdü yaşında hem emekledi hem yürüdü emeklemesi kısa sürdü emeklemeden yürüyenler var canım çok önemli bişey değil yani
Sedaaras09 EslemEva_23 sürünme var mı canım bizde 11 aylığa giriyoz pek bişey kalmadi fakat hiç emekleme sürünme olmadı ters koyunca ağlıyor
lazannesi bktss canım benim oğlum 6 aylıkken emekledi 4 aydır emekliyor şimdi 10 aylık insan sıkılıyo bu seferde yürüsün istiyo 😂 seninki bi emekler 15-20 gün sonra bi bakarsın kalkmış daha güzel
lazannesi bktss yok yürümüyor erken emekledi erken yürür dedim ama yok 😂 hiç kalkası yok benim oğlanın 😂
Ultraslan40 bktss emeklemek zorunda değil ama yine de en sevdiği oyuncağı biraz uzağa koyup teşvik edebilirsiniz..
bitanem123 bktss 9 aylık sadece oturuyor oda 2dakıka falan sonra sıkılıp kendını gerıye atıyor yada sağa sola 🤣
Ozcskrl Benim oğlum 8 aylıkken emeklemeye basladı hiç sürünmedi ama doktorumuz emeklemek gelişim göstergesi değildir yani hiç emeklemeden yürüyen bebekler var demişti. Emeklemeden yürür belkiii 🧐
aysee-gul58 bktss Benim oğlumda 9 aylık canım ama emeklemiyor hatta dikkatini çeksin diye ön tarafa bişeyler koyuyorum ama gelemeyince de ağlıyor
sevimlienerji bktss 9 aylık emeklemiyor döne döne gidiyor 😊 yürümeyi seviyor ama hiç oturmuyor yürüme arkadaşı var onunla yürüyor sürekli
yagmurathan bktss benim oğlumda 10ay emeklemeye başladı her çocuk bir değil dönüyor ve sürünüyorsa sorun yok dedi doktorumuz. Bizden 1 hafta küçük kuzeni var o yürüyor maşallah 😀 o yüzden sorun olacağını sanmıyorum :)