41esra pamuksekerinannesii çok hoş olmuş güle güle kullansın 🌺 böyle güzel odalarınızı atında benim gibi kızına/oğluna oda yapacaklara da tavsiye olur trendyolda hemen favoriledim 👍🏽😍
Anldnmzz pamuksekerinannesii duvarin rengi ne renk? Markasi ve rengin adini biliyormusunuz? Cok guzelmis
BonitaDau Çok güzel olmuş ya, o çekmecelerdeki sticker mı? Yoksa çekmecenin kendisinde mi vardı? Stickersa nereden aldın canım?
pamuksekerinannesii BonitaDau aldığımda vardi onlar ama sticker gardırop ve Şifonyer için gondermislerdi
Serapp1 Cok guzdl olmuş indirimden bende yararlandım fakat burda bebeğine oda yapamayan anneler var ister istemez üzülebilir
pamuksekerinannesii 41esra saolasin canım bende burda evini odasını paylaşanlar dan çok fikir aldim 😍
pamuksekerinannesii Necla61 Benimde cok hoşuma gitti 😍 gri beyaz duvar kağıdı sökülüp mat koyu yesile boyanicak ve safari hayvanlari temasi gelicek oraya da yerden tavana kadar zürafa safari papaganlari Tropikal temalar şeklinde yesillik temali rahatlatıcı birşey yapicam inşallah 😍🤲