SelmaSefaFatih 2 ay 24 günlük bebegim sunnet olduuu🥰 Sünnet yaptiran anneler kac gun bardak koydunuz??
Songultugra SelmaSefaFatih bardak hiç koymadım doktorum da önermedi 7 aylıkken yaptırmıştım gerçi bizimiki emekliyordu artık. Sadcee bezini 2 beden büyük aldık yapismasin diye bide verilen sprey kremleri kullandık çok şükür sıkıntı olmadı emekledigi halde
melikeeomeer SelmaSefaFatih biz 6 ay 27 günlüğüz sünnet olalı tam bir hafta oldu tamamıyla iyileşmiş sayılmaz bide biz hastanede yattık enfeksiyon kaptı pipisine kaka geldi size tavsiyem poposuna pamuk koyun kakası yukarı çıkmasın
SelmaSefaFatih melikeeomeer cok gecmis olsun bende cok korkuyorm bisey olur diye bizim 3. Gunumuz siz bardak koydunz mu
kbr-frk-ysf SelmaSefaFatih ben bebeğimi 28 günlükken yaptırdım. 4 gün bardak koydum sonrasında baktım dikişler düşüyor normal bağladım bezini
songul1405 Biz de bugün dikişli yaptırdık. Bardağı nasıl ve hangi amaçla koyuyorsunuz arkadaşlar? Bir de doktor fitil ve balaban pomad verdi. Bunlar yeterli olur mu acaba ağrısı için? :(
SelmaSefaFatih songul1405 pipisi beze degmesin diye koyuluyo köpük bardagin altindan kesiyosun . Bize sadece sprey verdi biz baska bisey kullanmiyrz
Bebegimm1 SelmaSefaFatih pipide şişlik pipinin yanlarinda morarma olmustu doktor olabilicegini soylemisti panik yapma demisti
SelmaSefaFatih Bebegimm1 ben cok endiseleniyorum ya siskinlik var korkuyorm iltihaplanir diye altina yaparsa hemen temizliyorum bulasma riski cok fazla