As1ioz Bunun kurucusu için thedox faruk fatüh özzer dolandırıcılıktan sorusturmaya alınmış yani ne olacaktıki başka
Purple13 As1ioz çok riskli denilmesinin nedenlerinden biride bu işte. Asla kaybetmeyi göze almadığınız parayla oylamayın. Ne Türk ne global hiç bir borsaya güvenmiyorum.
Tuagc As1ioz adam dun elini kolunu sallayarak 17,57 tayland ucagi ile ucmus gitmis 2 milyar dolar ile. Ulkenin son zamanlarda en iyi yetistirdigi sey hirsi,lar olmaya basladi.
Fatmallper1 Bu yatırımları yaparken bunları göze almak lazım zaten çok şaşırmadım. Sabah eşimde beni uyandırdı hemen paralarını Çek diye 😂😂
Fatmallper1 pattisanne ya ben oraya yatırım yapmadım ama btc çok etkilendiği için paralar düştü oldu maalesef
Sarikuzumalp Papatyaseverr belliydi değil mi. Nasıl güvenip para yatırıyorlar hiç cesaret edemem. Tosuncuk olayı örnek olmalıydı oysa.
balcicegin_annesi As1ioz sanırım Türk bankası bu yani global banka değil çünkü öyle olsaydı binance var güvenli cüzdanlar sayesinde asla bir şey olmuyor çok şaşırdım umarım çok insan dolandırılmamıştır