Ysmnltn Sevgili 7 aylık bebe anneleri güzel anneler neler yediriyorsunuz ? Benim bebem çok karisim yemiyor ayrı ayrı vermem lazım yemesi için tarifleri deniyorum fakat midesi kalkıyor var mı bana önersi olan siz bu durumda neler yaptiniz
Goksen_2 Ysmnltn ben ne yemek yapıyorsam hepsinden tattırıyorum ve çok severek yiyor maşallah 🥰 ilk başlarda ek gıdaya uygun seyler yaptım patates haşladım havuç püresi yaptım tatsız tutsuz olunca yemedi biliyor agzının tadını ☺️ O. Yüzden ne yapsam tattırıyorum ve bundan keyif alıyor 😊
Ysmnltn Melankoli evet o konuda haklisin çok güzel ama ilerde yemeklerde sorun olur mu bilemiyorum söyle meyveli yoğurt bile biraz isteksiz yiyor o yüzden ilerde yemeklerde karışık yiyebilir mi
Melankoli Ysmnltn bence olmaz. Tam tersi karışım yiyenler ileride sade yemek yemeyi reddedebilir. Ben de herşeyi tek tek veriyorum ki tadını öğrensin, alışsın.
Kbra41 Goksen_2 tuzlu salçalı yemeklerin tadını mı tattırıyorsun bende tattırmak istiyorum ama tuz salça 1yasina kadar tüketilmemesi gerektiği için cesaret edemedim
Goksen_2 7412002 bende ilk başlarda korkuyordum ama denemek istedim ilk başlarda az az verdim her hangi bir alerjimiz felan olmadı bizim
Ysmnltn mertalibrother ben de öyle tek-tek verdim hep 3gun kuralı yapamadım 3 ogün yaptım ilk başta yoğurt yemiyordu unutunca tekrar verdim artık yiyor
mertalibrother Ysmnltn Ne güzel işte maşallah 🧿 fazla kasmamak lazım zaten anne ne kadar rahat olursa bebegide rahat olur