Belinayss Merhaba biz a 101 kullanıyorduk çokta memnundum ama bı kaç keredir her aldığımız paket hatalı ürün çıktı bı türlü tutturamadik Molfix aldık bebeğim 8 aylık 5 numara aldık kullanan tatlı Anneler memnun musunuz 🐣
Ayseannesi Belinayss sleepyden molfixe geçtiğimden midir bedir pişik yapmıştı kızımda. Ve bana sert geliyor
1annecik Belinayss oğlum 7 aylık sleepyden geçik yaptım molfixe çok memnunun keşke en başta kullansaymışım 😄
annesinin_kizi Belinayss canım bez değişikliği pişik yapar aklında bulunsun 🌸 Ben doğduğu günden beri molfiks kullanıyorum çok memnunum hiç taşırmadı çişi 🌸
Belinayss Ayseannesi bizde bir paket deneme amaçlı aldk bakalım pişik falan yapacak mı diye . Ay bu bez olayı ne zormuş ya en çok zorlandığım şey bu oldu . Bı rayini tutturamadik şöyle içime sinen bişey bulamadım 🥺
Goktugummm Belinayss bayb turco al canım hem uygun hemde ince ve esnek yumuşak bizde önce molfix kullanıyorduk sızdırma yaptı Baby turcoya geçtik
Bendeanneyim 1 yildir Sleepy kullandik baska bezler deneyelim dedik biminki kokuyor ebebek aşırı sert geldi molfix aldik simdi ama sevmedik hic emmiyor hep islak içi ve hatali üretim cıktı
Aysess Belinayss çok memnunum hiç çiş çıkarmiyo pişikte hiç yapmadı.hep molfix kullanıyorum hepte kullanıcam
Ssmyldrm Belinayss ben doğurdugundan beri kullanıyorum canım enson pişik kremi 3 ay önce bitti zaten çokta kullanmadım isal olunca feln pisiyodu sadece çok memnunum ama oğlum büyüdüğünde mıdır nedir 14 aylık şu an gündüz sorun yok ama gece sizdiriyo oğlan deli uyuyo biraz ondan sanırım o yüzden gece prima aktif bebek kullanıyorum şimdi gündüzde molfix
Belinayss Ssmyldrm hareketli olduğu için olabilir balım. Bizde a 101 soffio kullanıyorduk ya çok sert çıktı bı paket başka paket aldık cirti esnek çıkmadı taş gibi bebeğimin bacağını acıttı 😔