sonsuz17 Tarifemi değiştirmek istiyorum ama paketler bol internetli böyle uygun fiyata var mı bildiğiniz benim 29 TL 3 GB 1000 dakika var v İnterneti olduğu için Yüklemi yordum şimdi yazın köye gideceğiz var mı bildiğiniz Ben bunu bulabildim nasıl sizce
MR-Alparslan sonsuz17 Vodafone ise hattınız 10 GB internet 750 dk 1000 SMS 37 TL bunu kullanıyorum ben. Müşteri hizmetleri yardımcı oluyor
Miniminnak22 MR-Alparslan bende bunu kullanıyorum TL yükleyince gelen hediyeler, çarktan gelen internet falan idare ediyor
sonsuz17 MR-Alparslan müşteri hizmetleri bugün aradım robot gibi birisi konuşuyor anlaşamadık yine deniycem önceden normal birileri konuşurdu 🤦♀️
Miniminnak22 sonsuz17 KAZANÇLI 10GB geçebilir misiniz bilmiyorum bazı tarifeler kişiye özel oluyor çünkü Evimde internet yok. İnterneti nasıl kullandığınıza bağlı Sürekli Instagram ve YouTube a bakan biriyseniz yetmeyebilir
Tombalak_annesi Benım tarife de 7 +2 2 GB de tv paketi 750 dk 250 sms devreden tarife faturalı ilk baslarda 29 oduyırdum sımdı vergi cıkınca 32 oldu