Prenses_annesiiiii Kızlar tükendim resmen şu kepekten yaa, saçlarm temiz olmasna ragmen bembeyaz🤦♀️ benm gbi olan var mı acaba, ne kullanmam lazım 😏😔
Fatmanurr Prenses_annesiiiii loprox diye bir şampuan verdi doktorum halen kullanıyorum hemen kesildi kepeklenme zaten çok yoktu bende ama işe yaradı.
SelmaSefaFatih Prenses_annesiiiii syoss kepege karsi sampuani cok iyi geliyo yillardir onu kullaniyrm
Sleepwalker Prenses_annesiiiii Elma sirkesini duşa girmeden önce sac diplerine uygula masaj yap sonra tara biraz bekle duşa gir kepek gidiyor bende ise yaramıştı
Prenses_annesiiiii Yeldanur kuaförüm tuzsuz şampuan kullan demişti dp tuzsuz muş, benmde aklıma geldi ama nasıl bilmiyorum, sizden onay aldım bi bakayım 😊
Prenses_annesiiiii Fatmanurr bende çok fazla 🤨 umarım banada fayda sağlar,hemen araştraym canım teşekkür ederim
Prenses_annesiiiii Kanginnn güzel işlem deneyecm😊normalde yapardm bunu bakım niyetine ta ki kızım olana kadar 😀
durucinar Prenses_annesiiiii gri şişe migrostan alıyorum 2gun yikamiyim anında hem yağ hem kepekten geçilmiyor
Yeldanur Prenses_annesiiiii Muhteşem artı yanına dp bin saç kremini kullanın 800ml 17tl trendyoldan aliorm çok iyi gelir saçına
Prenses_annesiiiii SelmaSefaFatih kullanıcı yorumlarına baktım da baya iyiymiş 😊umarım banada fayda eder