arasmom Yenidoğan bebeğimi uyandıramıyorum emmesi lazım uykudan emmiyo ama biberonu alıyo napmam lazım yardım edin 😭
premses_annesi arasmom topugunu uyarın parmagınızla tık tıklayın altını acmayı dneyın hafıf burnuyla oynayın sarılıgı varmı
Zeynepadenmom arasmom kızıyla oynayın benim kızımda öyleydi hiç uyanmazdı eşimle ağlıcak hale gelirdi gece onu uyandirmak icin
Mehtaptvz arasmom o dönem topugunun altini cimdiklerdim uyanana kadar aglaardi ama sarılık olmasin diye mecburdyk😊
tgc arasmom burnunu sık topuguna vur yada yuzune ıslak dokun mutlaka tepki verir 22 ğğnlük bebegim sarılıktı Saat başı uyandırdım emzirdim altını degısırdım ıslak mendil degdigi an açyr gözünü suan 2 saate bir kendi kalkar gece gunduz aynı
MTkutay arasmom Canım islak bir bezle boynunu ağzını vücudunu sil kesin uyanır tabi yenidoganlar uyanıyor ama geri uyumalari iki saniye sürüyor istikrarlı ol😂
HaticeY arasmom benimki dr öyle ama alt açılmasını hiç sevmediği için uyandırmak için her seferinde altını açıyorum gerekirse üzerini değişiyorum rahatsız olup uyansın die ama zor oluyo gerçekten