Deniz3402 3aylık bebeğim kafasında 10gündür yoğun şekilde konak var. Zeytinyağı sürüyorum iyice kurudu ama dökülmüyor bir türlü kabuk şeklinde kaldı. Kabuklara müdahale etmeyin taramayın dediler. Ne zaman kendiliğinden dökülür ne yapmak lazım??
Hifaninannesi_58 Deniz3402 o her cocukta olur hemen hemen benim kizimda dogdugundan beri oluyor zeytinyagi suruyrz biraz bekledikten sonra tariyoruz bebeklerin kendi taraklari varya yumusak uclu firca tarklar onunla tariyrz hic bi sorun olmadi saclari dokuluyor ama bu durumun onunla bi alakasi yok zaatn dokulecek yenisi cikacak korkmayin bizim doktorumuz hassas taraklarla tarayabilirsini hatta bu bebegi rahatlatir bile dedi aynende oyle oluyor
1prens1prensesannesii Deniz3402 zeytinyağı ile fayda görmedim ben. Bebe yağı sürdüm taradım az bekletip yıkadım Geçti
ArasSeda Deniz3402 bebek yağını sürüp masaj yapın banyosundan önce banyo yaptırırken de köpüklü iken saçlarını Konak tarağı ile tarayın ben öyle yapmıştım iki kez yapmamda hiç bişey kalmamıştı
Umurbeyli 3 aylıkken biz de aynı sorunu yaşadık , zeytinyağı ile çözülmeyince mustela konak kremi aldık saçlarını döktü ama 4. Kullanımda tamamen temizlendi
Actombo Bir fincan zeytin yağı 1 tatlı kaşığı karbonat karıştır. Duştan 5 dk önce sür masaj yap. Yıkadıktan sonra tara. 3-4 yıkamada geçti bizim bebeğimiz. Doktor tarifidir.
Elif-ikra Bizimde olmuştu tatlı badem yagını sürdüm şapka takıp bir iki saat bekleyip taradık yavasca sonra hemen yıkadık bir iki defa uygulayınca gecti bişey olmaz tarayın bence