Sultanss Zara kız bebek bayram koleksiyonu hakkında ne düşünüyorsunuz 😁 Pandemi durumu olsa da kızımın ilk bayramı olduğu için bayramlık almak istiyorum. İlla ki bayramlık giymek için kapı kapı gezmek gerekmiyor sonuçta değil mi 🥰
Naciyedinc Sultanss Tabiki öyle. Özenelimki, bayramın önemini, değerini onlarda görsün bilsin 😍 Ben bile şimdiden çok heyacanlıyım 🎈
Mimarhanim Sultanss bayramda kimseye gitmesekte bende kızımı süslemek istiyorum 😍 bayramın özel olduğunu öğreterek büyütmek niyetindeyim ☺️
SeverusSnape Sultanss Ben Zara’dan kızım küçükken çok alışveriş yapardım ama şu an Lcw resmen Zara modelleri üretiyor. O yüzden tercihim Lcw. Zara’dan sadece liyosel pantolon ve şortlardan alıyorum kızıma. Tiril tiril oluyor harikalar👌😊
Mimarhanim Sultanss 😘😘 Rabb’im hayırlı uzun ömürler versin de güzel ve bir arada nice bayramlar görelim 🤲🏻
Sultanss SeverusSnape biz ilk defa alıcaz zara dan çünkü bulunduğumuz şehirde yok internetten de emin olamamıştım hiç şimdi babamız Ankara’da fırsatı değerlendirmek istiyorum 😂
Elifadakrt Ben hamileligimde baya alışveriş yapmıştım hic giydirmedigim kıyafetleri var :) aslında ablam bi şort bir de elbise aldi ama benim kiz ufak tefek olduğu için büyük geliyor :) evdekilerden giyecek ama bi ayakkabı almam lazım