Aygldgnc Kızlar merhaba Bu sabah bebeğim kustu bir baktım sarı renkte kusmuğu ilk defa Başıma geldi bilen varmı acaba neden olmuş olabilir
Minikoalamm Canım bebeklerde bilmiyorum ama yetişkinler midesi boşken özsuyunu kusar o sarı ben hamilelikte çok kustum bebeğinin karnı aç miydi aklıma ilk bu geldi başka da bilgim yok maalesef
Deniz_kvk Aygldgnc sari dediginiz sey safran suyu mu acaba ? Eger sabah bisey yemediyse midesi bossa midede var olan safran suyu disari cikar.
Aysnndoruk Cnm korkma benim bebegim birsabah oyle kustu haludan lekesi bile zor cikmisti hastanete goturdumm hicbisey cikmadi 1 kereden bisey okmaz surekli kusarsa gotur
aysenur_58 Aygldgnc benimkinde öle küstü dün en az 5.6 kere akşamda ateşlendi ben gece saat 3 e kadar yatmadı zor düşürdüm fitille falan sabah 7 de kalktı baktım ateşi var hastaneye getirdim hala vardı ateşi fitil verdi kan istedi boğazları hafif kızarmıştı sonuç bekliyorum
Aygldgnc aysenur_58 oyy çok geçmiş olsun şuanlık ateşimiz falan yok ama bende sık sık takip edeyim sonuç çıkınca paylaşır mısınız
aysenur_58 Aygldgnc kanında bişe çıkmadı boğazında kızarıklık varmış soğuk algınlığı dedi 3 tane iğne antibiyotik kusmaması için fitil ateş düşürücü verdi ama ateşi bu saat olmuş hala ateşi düşmüyor sirkeli su banyo yaptırdım içirdim fitil attım en son iburamin içirdim düzeldi bakalım