asliakay Kızımın süt alerjisi olduğu için aldık ama kızım yemedi. Sadece iki ölçek kullanıldı. Fiyatı 100 tl normalde kullanan anneler varsa 80 tl ye satıcam. en azından kullananların işine yarasın 😌
Mervea asliakay neden ücretli aldınız ki doktorunuz rapor çıkarabiliyordu birde denemek için size vermesi gerekiyordur
asliakay Mervea yani farklı bir markanınkini ücretsiz alabilirsiniz (alimentum sanırım adı) bu ücretli ama daha iyi dedi bizde o yüzden aldık. Ücretsiz alınabileceğini söylemedi. 😕
Mervea asliakay alerjik mamaların hepsinde rapor çıkarıp alınabiliyor pregomin as kullanıyoruz bi kaç farklı malada denedik olmayınca pregomin as devam ettik benelac pepti junior içerisinde peyniraltıvsuyu var diye biliyorum yarı hidrolize edilmiş bir mama
asliakay Mervea doktorumuz bişey söylemedi biz denediğimiz mamalara hep para verdik. Çok canım sıkıldı şuna gerçekten. Kızım yemiyor zaten ne verdiysek kustu ne yapacağımızı şaşırdık. 🤦🏻♀️
Mervea asliakay pekmezle tatlandırın tatları kötü oluyo yasa vanilya şurubu bulabilirseniz o mama yaramamış olma ihtimalide var alimentum denedik verdiğim gibi kustu
Epty Merhaba bebelac pepti junior kullananlar ilk kullandığınızda kakanın rengi yeşil ishal gibi oldu mu acaba