Leylaozdrgt Merhaba 28 günlük bebeğim son iki üç gündür dizlerini karnına çekerek saatlerce ıkınıyo alttan gazını çıkarıyo kabız olduğunda düşünmüyorum dün yaptı kakasını çünkü sizce neden olabilir başına gelen varmı uykuları bölünüyo ıkınmaktan
Synmannesi Leylaozdrgt Canım benim benim bebeğim de kolikti aşırı gazlıydı iki tane ilaç birden kullanıyorduk hep bacaklarını yukarı doğru toplardı bacaklarını hafif bastır karnına doğru acıtmadan masaj yap çok güzel oluyor vallahi çocuk kazana çıkarsa bile karnında gaz dolu o rahatsız ediyor daha çıkması gereken gaz var masaj yap sabunla alık suyla ya da bebek yağıyla karnını hafif bacaklarına doğru bastır
Gunsss Leylaozdrgt benim oğlum 2. Haftasında ıkınmaya başladı gazını falan çıkarmasına rağmen ıkınırdı doktorumuz bağırsakları gelişiyor dedi 1,5 2 aylıkken kendiliğinden geçti. Ben sürekli masaj yaptım karnına sırtına beline
Zeyna_ Leylaozdrgt 3.5 aylık olduk 2 gündür yok ikinma. Doğduğundan beri ikiniyor özellikle uykusunda. Gaz problemi canım. Ben çok ilac kullandm ama fayda etmedi hiç sadece bol masaj rahatlattı. Ama ilav vs ile rahatlayan arkadaşlarda var.
Dorukege33 Bizim ıkınmalar 2 aylıkken gectı, bıogaı ve agulıne gaz şurubu çok rahatlattı oğlumu tavsıye ederım size de