Mina1625 Oğlum bu ayın 16 sında tam 6 aylık oluyor normalde gece uykuları çok iyiydi memede uyurdu saat 10 en gec 11 dedi mi uyurdu ve sabaha karşı kalkardı şu iki üç gündür ne memede uyuyor sallıyorum uyumuyor uyusa bile hemen kalkıyoe gözleri kapalı ağlıyor neden acaba
Skrnn Mina1625 26.hafta atagi ama tabi öncesinden başlıyor Kısacası Rabbim yardım etsin bizlere diyorum
Serdogrul Mina1625 bizde 6 aylık olduk ve durum bızde de aynı dün doktor kontrolümüz vardı ve hem öndeki hemde arka yanlardakı dişleri cok kabarmış dedi ve hem sizi hemde onu çok zorlar dedı 🤦♀️ Artık bekliyorum ne zaman çıkar diye
Skrnn Oğlum da suan 5 ay 21 günlük tamam mükemmel uyumazdi geceleri ama son bi kaç gündür hele ki dün gece 1,30 dan 4,30 a kadar emzir pispisla salla derken hem uykusu var hemde uyuyamiyo bittik Atak mi diye araştırayim şimdi bakalım
Mina1625 [bilinmeyen] damağında herhangi bişey gözükmüyor ama bilmiyorum neyi olduğunu anlamıyorum en çok da ona sinir oluyorum
Mina1625 [bilinmeyen] uyku mahvetti deli gibi uykusu oluyo gözleri kapalı ağlıyo şaka gibi resmen ya 😔😔
Mina1625 [bilinmeyen] çok zormuş anne olmak onu anladım ben vaşlahi canım Allah hepimize yardım etsin bebişlerde huzurlu mutlu olsun inşallah ❤️❤️
Mina1625 Düzeldi gibi gibi huysuzlugu falan gecti çok şükür uyumaya da başladı bir hafta kadar sürüyo sanırım bu durum sonra eski hallerine geri geliyolar 🙏🙏