Omerciginannesi Bebeği benim gibi sürekli uyanan anneler nedenini çözebileniniz var mı ? Karnı tok yatırıyorum gündüz uykusu uzun olmasa dahi gece bazen 10 dakikada bir ağlayarak uyanıyo 16 aylığız artık perişanım :/
ZynpHafsa3435 Omerciginannesi Allah yardımcın olsun ilk kızm 5 yaşında hala uyumaz 12 1 den aşağı problem olarak görmemeye napayım benim kızımda uyumayı sevmiyor demeye başlayınca rahatlamıştm bebeğim 3 aylık oda uyumuyor geceleri çok düzensiz Allah sağlık sıhhat versin gerisi hallolur ne yapalım uykuyu sevmiyorlarsa demekki 🙄🥺🥱😅😅🥰
Dygosmn1 Omerciginannesi 17 aylik olmaya 3 gunumuz var. ayni durumdayim inanki son 1 haftadir sabaha karsi 4 de bi kivraniyor bi agliyir. bide istahsiz suan bile kivraniyor agliyor uykuda
BalarisiYusra Omerciginannesi şuan aynı ben 8 aylık kızım kabız oldu rahatsız ediyor onu o yüzden huzursuz bi türlü uyuyamadı sürekli uykuda ağladı baktım susmuyor aldım salona takılıyoruz beraber sahur yapacaz birlikte üzerime tırmanıyor şimdi hiç uyumayıp bu enerji nerden geliyor acaba🤭🤔
Annekus Omerciginannesi bu aylar hep böyle sanırım birde geceleri sebepsiz aglama var ac olması imkansız fakat gene muz falan veriyorum uyku arasında uyanınca gene de yapıyor gecer inşallah
ENATOR Benımde bebeğim 5 aylık devamlo 1 saat bir gece uyanıyır gunduz uykusu zaten yarım saati geçmiyor
Omerciginannesi Doktora hiç sorabildinizmi ben oğlum o aylardaylken dişten diye düşünüp gecici bişey sanmıştım ama hala aynı durumdayız :(
Omerciginannesi Çok haklısınız allah en başta sağlık versin , bi sağlık probleminden dolayı uyumuyo olmasınlarda 🙏ikinciye korkar oldum hangisine bakayım şaşırıp iyice zombi olurum heralde :/
ZynpHafsa3435 Omerciginannesi korkmayın belli bi yaşa geldikten sonra yapın ben bekledimde noldu düzelmesini tamda öyleyim zombi gibi🥱😅 yatakta bebek yan tarafmda diğer kızım aşağıda oda çok bağlı bana bende yanlarında ikisinide idare ediyorum eşimde isyanlarda yatağından oldu 😅 Ya sabır Ya selamet ne diyelim Sağlık herşeyin başı onların bi gülmeleri yetiyor bana eriyorum 🥰 düzelecek geceçek bugünler sonra bizi beğenmeyecek istemeyecekler eşşek sıpaları bak tribe girdim şimdi uykusuzluk başıma vurduysa 🧟♀️ 😅😅😂
Omerciginannesi BalarisiYusra bende anlamıyorum o kadar hareketlilerki nasıl derin uyku yapamıyolar anlamak güç :)
iklima_1234 14 aylık ve sürekli uyanıyor bende tok yatırıyorum ama napim işte heeep uyanıyor 😅 tabii uyansınlar da bu kadar sık değil.