Edali01 4 şubatta doğum yaptim ve erkek bebeğim var isteyene süt verebilirim iletişim ınstg: edanindunyasi0
C_rescent Edali01 “Satabilirim” diyecek herhalde. Afedersinizde satmak nedir ? Geçiyorsa gönlünüzden bir evladı doyurursunuz. Ama satmak kelimesi olmamış malesef.
ozdengunes Edali01 çok şaşırdım açıkçası başlığınıza bir anne olarak çok basit birşey değil bu işler dinimizdede süt anne süt kardeş kavramlarına bakmanızı öneririm....
Gulsenomer Edali01 cok yanlis bir kelime o küçücük beden bi damla sute muhtacken siz satmaktan bahsediyorsunuz cok ayip ya sahsen bu zihniyette birinin sutune allah kimseyi muhtac etmesin
ozdengunes Edali01 önceki postlarınızda 45 dk 90 ml zor geliyor dediğiniz sütünüz nasıl fazla geliyor anlayamadım neyse bundan sonra daha doğru postlar açarsınız ....
Dadasefe Kızlar bende post açtım ama gören olmadı 5paket sütüm var gerçekten ihtiyaç sahibi varsa vermek istiyorum onun mutluluğu yeter🌸🤲
BABAM ANKARA DA ACİL ### KANSER HASTASI BABAM İÇİN ANNE SÜTÜNE İHTİYACIM VAR ... BAĞIŞLAYANDAN ALLAH RAZI OLSUN...
BABAM ANKARA DA ACİL ### KANSER HASTASI BABAM İÇİN ANNE SÜTÜNE İHTİYACIM VAR ... BAĞIŞLAYANDAN ALLAH RAZI OLSUN...